Inspiracija

Paolla blog: Najčitanije priče o kosi (1. deo)

tekstovi o kosi

Danas započinjemo novi segment na našem blogu. Izdvajaćemo vam teme o kojima najviše volite da čitate na našem blogu, a očekujemo ujedno i vaše predloge i sugestije.

tekstovi o kosiPet saveta kako da tvoja tanka kosa ima više volumena

Ako bismo morali da navedemo neke od najneugodnijih problema sa lepotom, tanka kosa bi se definitivno našla u najvišim rangovima. Izgleda beživotno, slepljeno čak i nakon pranja i feniranja? Onda imamo rešenje za vas. Pred vama su neki korisni saveti i trikovi za dodavanje volumena tankoj kosi.

Savet 1 – Nadogradnja kose

Ovo je ujedno najbrži i najlakši način da svojoj kosi date na volumenu, ali i na dužini za kratko vreme. U našem salonu radimo nadogradnju prirodnom kosom. Uz nadogradnju prirodnom kosom dobijate pre svega prirodan izgled koji ne odskače od vašeg ličnog stila. Ovo je pravi način da osvežite svoj look i povratite sampouzdanje. Volumen je uvek u modi, a tehnologija i kvalitet u nadogradnji su toliko napredovali da ne postoji nijedan razlog da već danas nemate bujnu i lepu kosu.

Nastavak teksta pročitajte OVDE.

Inspiracija za svadbenu frizuru: Pokupljena kosa

Izdvajamo moderne frizure za tvoj najlepši dan koje podrazumevaju da je kosa pokupljena i elegantna. Veoma atraktivne i elegantne, a posebno ih dame biraju za svoj najlepši dan tokom letnjih meseci. Možda se baš među narednim fotografijama „krije“ i tvoja svadbena frizura.

Savršen način stilizovanja prirodno kovrdžave kose. Iako mnoge dame baš ovog dana žele svoju kovrdžavu kosu da stilizuju na ravno postoji i onaj drugi deo koje žele baš svoju prirodnu stranu da istaknu. Ako ne planirate da nosite veo vašu kovrdžavu kosu može posebno osvežiti venac od cveća.

Fotografije svadbenih frizura i nastavak teksta pročitajte OVDE.

Najbolje frizure za sve svečanosti

Bilo da je sezona matura, svadbi ili drugih svečanih prilike uvek nam nedostaje inspiracije za frizure. Zato smo sigurni da ćete među ovim frizurama pronaći onu idealnu za vas koja će se uklopiti u vašu odevnu kobminaciju.

Frizura 1 – Moderna i laka za stilizovanje, ova pletenica sa „mehurićima“ će sigurno sve impresionirati. Pletenice u ovoj stilizaciji su posebno popularne poslednjih sezona zato ćete ujedno biti u moderne i primećene.

Nastavak teksta pročitajte OVDE.

Pišite nam o čemu biste voleli da čitate na našem blogu.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com