Šišanje

U našem frizerskom salonu Paolla Hairstyle možete dobiti usluge šišanja svih tehnika. Posavetujte se sa našim profesionalnim timom i pronađite frizuru koja u potpunosti ide uz vaš stil.

šišanje frizerske usluge paolla salon belvil

Feniranje

Tu smo da vaš izgled učinimo savršenim i ispunimo sve vaše želje vezane za stilizaciju kose, bilo da volite feniranje na ravno ili na lokne. Na vama je samo da izaberete omiljeni stil.

Nadogradnja

Kod nas možete dobiti uslugu vrhunske nadogradnje baš po vašem ukusu i to prirodnom kosom. Takođe, možete i iznajmiti kosu za svaku specijalnu priliku.

nadogradnja kose frizerske usluge paolla salon belvil

Iznajmljivanje kose

Ukoliko želite da dopunite svoj izgled bujnijom kosom, nudimo vam i iznajmljivanje kose na dan. Za bilo koju specijalnu priliku iznajmljivanje kose je brzo rešenje da zablistate.

iznajmljivanje kose frizerske usluge paolla salon belvil

Coloring
(balayage)

Nudimo vam kolorizaciju svih tipova kose kako duge i kratke, tako i cele kose ili samo par pramenova. Balayage je jedan od najpopularnijih tehnika posvetljivanja kose. Više saznaj OVDE.

Profesionalni tretmani kose

Pored naših standardnih usluga poput šišanja, feniranja, nadogradnje kose i drugih u našem salonu možete uraditi raznovrsne tretmane vrhunskog kvaliteta.

tretmani kose frizerske usluge paolla salon belvil

Svečane frizure i pletenice

Ukoliko želite da izgledate glamurozno i zanosno za bilo koju vrstu svečanih prilika (mature, svadbe, rođendane, doček Nove godine), tu smo da uradimo najbolju stilizaciju kose.

svečane frizure frizerske usluge paolla salon belvil

Keratinsko ispravljanje kose

U našem salonu možete dobiti uslugu savršenog ispravljanja kose keratinom. Ispravljanje kose keratinom pogodno je za sve tipove kose. Prepustite se našem timu.

Pogledajte cenovnik OVDE.