Inspiracija

Najbolje frizure za sve svečanosti

svečane frizure za sve prilike

Bilo da je sezona matura, svadbi ili drugih svečanih prilike uvek nam nedostaje inspiracije za frizure. Zato smo sigurni da ćete među ovim frizurama pronaći onu idealnu za vas koja će se uklopiti u vašu odevnu kobminaciju.

svečane frizure za sve prilike

1 / 2/ 3

Frizure za sve svečanosti

Frizura 1 – Moderna i laka za stilizovanje, ova pletenica sa “mehurićima” će sigurno sve impresionirati. Pletenice u ovoj stilizaciji su posebno popularne poslednjih sezona zato ćete ujedno biti u moderne i primećene.

Frizura 2 – Dodavanje nekoliko bisera vašoj omiljenoj punđi odmah će je učiniti posebnom i atraktivnom. Biseri su tako elegantni a ne previše upadljivi detalji koji mogu preći u kič zato ih žene posebno i vole.

Frizura 3 – Ne možemo a da ne izdvojimo i ovu jednostavnu frizuru. To je savršena frizura koju i sami možete napraviti za kratko vreme. Ovakve frizure su nam najbolji izbori kada nam uslede neplanirana slavlja.

 

 

frizure za sve svečanosti

4 / 5 / 6

 

Frizura 4 – Najsavršenija frizura za dugu gustu kosu? Svakako da su to glamurozni talasi poput ovih. Poput onih koje su nosile zvezde starog Holivuda izgledaćete zanosno i ženstveno.

Frizura 5 – Dajte poseban pečat svojoj dugoj talasastoj kosi sa upečatljivom trakom koju ćete vezati na mašnu. Traka u omiljenoj boji ili printu osvežiće svaku odevnu kombinaciju.

Frizura 6 – Za elegantan i zavodljiv izgled svoju savršeno ravnu kosu prebacite na bočni razdeljak i stilizujte čuveni “wet look”. Ponekad je samo bočni razdeljak dovoljan da svojoj kosi date osveženje bilo da ćete kosu isfenirati na ravno ili pak na talase.

 

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinerest.com