Inspiracija

One su poznate vlasnice duge kose

poznate ličnosti sa dugom kosom

Volimo kosu svih dužina, ali postoji nešto tako očaravajuće u vezi sa dugom negovanom kosom. Danas smo izdvojili najpoznatije vlasnice istih.

One su poznate vlasnice duge kose

poznate ličnosti sa dugom kosomŽizel Bundšen

Od njenog prvog pojavljivanja na modnoj pisti pa do dan danas njena kosa je uvek privlačila pažnju. Ona je vratila trend “neurednih talasa”.

Brižit Bardo

Njena prirodna lepota je uvek dolazila u prvi plan, a tu je i njena duga bujna kosa koja je bila njen zaštitni znak. Ženama je ona večita inspiracija kada je reč o kosi.

Džeri Hol

Njena bujna plava kosa krasila je mnoge naslovne strane poznatih modnih magazina. Između ostalog i naslovnicu “Vogue” magazina.

 

poznate ličnosti sa dugom kosomDžulija Roberts

Frizura iz jednog od njenih najpopularnijih filmova. Uvek je bila verna dugoj kosi, a nama pomalo nedostaju ovi njeni uvojci.

Šer

Veličanstvena Šer i njena veličanstvena duga crna kosa. Privlačila je pažnju zbog jednostavnosti frizure, ali i sjajne kose.

Naomi Kembel

Ono što je Šer među muzičarima, to je Naomi među modelima kada je o dugoj kosi reč. Bez obzira da li je reč o njenoj kosi ili nadogradnji, izgleda veličanstveno.

 

poznate ličnosti sa dugom kosomPenelope Kruz

Iako na crvenom tepihu najčešće nosi podignutu kosu ili vezanu, mi je najviše volimo u ovoj varijanti.

Dajana Ros

Ne samo da je ponosna vlasnica duge kose već i kose koja je bogata veličanstvenim volumenom. Nema frizure koju nije isprobala tokom svoje karijere. Kakvu god frizuru da je nosila bila je samouverena.

Sofija Vergara

Njen zaštitni znak je duga kosa. Uvek je fokus na dobro stilizovanoj frizuri bilo da je isfenirana na ravno ili uvijena na bujne lokne. Njena duga talasasta kosa je jedna od zanosnijih u Holivudu. Sofija ne menja toliko svoj stil, i može se reći da sigurno nikada neće skratiti svoju kosu. Bez obzira što je ne skraćuje, uspeva da učini da njena duga kosa izgleda drugačije za svaki događaj na koji ide, što može biti teško uraditi sa dugom kosom.

Ovo su bile poznate vlasnice duge kose. Koju poznatu ličnost biste vi dodali na ovaj spisak?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com