Izdvajamo moderne frizure za tvoj najlepši dan koje podrazumevaju da je kosa pokupljena i elegantna. Veoma atraktivne i elegantne, a posebno ih dame biraju za svoj najlepši dan tokom letnjih meseci. Možda se baš među narednim fotografijama „krije“ i tvoja svadbena frizura.

Savršen način stilizovanja prirodno kovrdžave kose. Iako mnoge dame baš ovog dana žele svoju kovrdžavu kosu da stilizuju na ravno postoji i onaj drugi deo koje žele baš svoju prirodnu stranu da istaknu. Ako ne planirate da nosite veo vašu kovrdžavu kosu može posebno osvežiti venac od cveća. (slika 1)

Ova romantična stilizacija kose je često među popularnijim odabirima budućih nevesti. Posebno je atraktivna ukoliko imate dugu kosu sa posvetljenim pramenovima. Dodatni savet jeste da vam predlažemo „viseći“ model minđuša naročito ukoliko vam venčanica otkriva leđa. (slika 2)

Pomalo „neuredna“ i neobavezno stilizovana balerina punđa je tako šik! Ovde je reč o frizuri koja dozvoljava i vetar u kosi jer je ni on neće poremetiti. Ukoliko imate gustu i dugu kosu za vas je upravo baš ona. (slika 3)

Inspiracija sa Pinteresta za venčanja tokom toplijih meseci. Cvetni detalji su uvek u modi. Ukoliko želite da vam frizura bude postojana ceo dan onda je ovo dobar način da je stilizujete. (slika 4)

Čuvena šinjon frizura prelepe teksture, vezana nisko na potiljku. Ovakva stilizacija često ide u prilog i onim pripadnicama lepšeg pola koja ima „nemirnu“ kosu. Posebno je atraktivna uz venčanice sa dugim rukavima. (slika 5)

Za romantične dame predlažemo jednu ovakvu pletenicu sa trakama i svežim cvećem. Sa ovako upečatljivim detaljima dovoljna vam je blaga šminka. (slika 6)

Za dame koje vole boho stil. Naročito ukoliko imate dugu kosu ovo je idealan odabir za vas. Sa ovakvom frizurom dovoljna i ona najjednostavnija bela haljina dobija poseban pečat. (slika 7)

Stilizacija kose koja je inspirisana čuvenom Brižit Bardo. Sa venčanicom koja ne otkriva dekolte jedna ovakva vintage frizura je savršen spoj. (slika 8)

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com