Ako vam se učinilo da u poslednje vreme svi favorizuju šiške, niste pogrešili. Mnoge modne kuće na svojim revijama u prvi plan ističu upravo šiške.

Modna kuća koja uvek ima interesantne frizure jeste Balenciaga, pa je tako i ovoga puta sa ovim pomalo gustim ravnim šiškama.

Naglasite srednji razdeljak čak i sa šiškama, poručuju iz modne kuće Balmain.

Šiške su odličan izbor ukoliko imate kratku bob frizuru. Fendi ističe lepotu šiški na plavoj kosi. Mnogo je načina stilizacije, dužina i oblika, a na vama je da izaberete onaj koji će odgovarati vašoj frizuri.

Iz mode nisu izašle ni bočne šiške koje su odlične i za postizanje retro looka. Sa frizurom gde su izvijeni krajevi to je pun pogodak.

Razbarušena tekstura kose daje poseban akcenat. To je naročito slučaj ukoliko je vaša prirodna tekstura kose talasasta ili kovrdžava.

„Wet look“ i „baby“ šiške kao spoj dva atraktivna hair trenda. Šiške su uvek odličan način da osvežite svoju frizuru, a naročito u ovom stilu.

Šiške sa dodatno istaknutim volumenom. Frizura poput popularnih onih koje su nosile glumice zlatnog doba Holivuda.

Neizostavne su i savršeno ravne šiške koje su nepogrešiv izbor za tamnije boje kose. Kako je bob frizura godinama unazad među popularnijim predlažemo taj idealan spoj.

Ponovo su u modi šiške koje su se nosile tokom devedesetih godina. Podjednako su savršene na svim pojama kose, od crvenokose do brinete. U skladu sa prilikom za koju stilizujete kosu prilagodite njihov oblik.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com