Trendovi

Šiške sa modnih pisti koje će vas inspirisati

šiške sa modnih pisti

Ako vam se učinilo da u poslednje vreme svi favorizuju šiške, niste pogrešili. Mnoge modne kuće na svojim revijama u prvi plan ističu upravo šiške.

šiške sa modnih revija

Aigner / Balenciaga / Balmain

Aigner / Balenciaga / Balmain

Ako imate prirodno gustu kosu a želite šiške predlog je da ih skratite i stilizujete kao modna kuća Aigner.

Modna kuća koja uvek ima interesantne frizure jeste Balenciaga, pa je tako i ovoga puta sa ovim pomalo gustim ravnim šiškama.

Naglasite srednji razdeljak čak i sa šiškama, poručuju iz modne kuće Balmain.

šiške sa modnih revijaŠiške i bob

Šiške su odličan izbor ukoliko imate kratku bob frizuru. Fendi ističe lepotu šiški na plavoj kosi. Mnogo je načina stilizacije, dužina i oblika, a na vama je da izaberete onaj koji će odgovarati vašoj frizuri.

Bočne šiške

Iz mode nisu izašle ni bočne šiške koje su odlične i za postizanje retro looka. Sa frizurom gde su izvijeni krajevi to je pun pogodak.

Talasasta kosa

Razbarušena tekstura kose daje poseban akcenat. To je naročito slučaj ukoliko je vaša prirodna tekstura kose talasasta ili kovrdžava.

šiške sa modnih revija

2 u 1

“Wet look” i “baby” šiške kao spoj dva atraktivna hair trenda. Šiške su uvek odličan način da osvežite svoju frizuru, a naročito u ovom stilu.

Volumen u šiškama

Šiške sa dodatno istaknutim volumenom. Frizura poput popularnih onih koje su nosile glumice zlatnog doba Holivuda.

Ravne su in

Neizostavne su i savršeno ravne šiške koje su nepogrešiv izbor za tamnije boje kose. Kako je bob frizura godinama unazad među popularnijim predlažemo taj idealan spoj.

Ponovo su u modi šiške koje su se nosile tokom devedesetih godina. Podjednako su savršene na svim pojama kose, od crvenokose do brinete. U skladu sa prilikom za koju stilizujete kosu prilagodite njihov oblik.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com