Trendovi

Svečane frizure za maturu i svadbu

svačane frizure za maturu i svadbu

Svečane proslave nam dopuštaju da budemo kreativni kada je u pitanju ne samo naš stajling već i šminka i frizura. Ovo su idealne prilike da zablistamo u najboljem izdanju, možda oživimo neki poznati filmski stajling ili pojavljivanje omiljene poznate dame na crvenom tepihu… Sve je dopušteno, jer ne postoji bolji trenutak da imate svoj princess look. Važno je da imate stručan tim na koji možete da se oslonite i samo pratite svoju inspiraciju. Osim perfektno odabranog stajlinga važno je da i naša frizura bude prilagođena trenutku, autfitu i našem stilu uopšte. Danas sa vama delimo inspiraciju za svečane frizure, a akcenat stavljamo na frizure za maturu i svadbu. 

Ukoliko vašoj kosi nedostaje volumen ili želite da bude duža, u našem salonu možete uraditi vrhunsku nadogradnju i to prirodnom kosom, a kosu takođe možete i iznajmiti.

Nisko pokupljena kosa

Zauvek omiljena – nisko pokupljena kosa je pravi sinonim za eleganciju. Ovakva frizura posebno dolazi do izražaja ukoliko imate perfektno urađenu kolorizaciju. Čak i minimalna promena u vidu diskretnog balayage-a će vašem izgledu dati potpuno novu dimenziju, a o pramenovima da i ne govorimo. Ova frizura može biti ukrašena pletenicom ili nekom šnalom. Uz nekoliko izbačenih pramenova duž lica vaša frizura je u isto vreme i elegantna i romantična.

Duga puštena talasasta kosa

Ovo je frizura koja naizgled deluje obično ali je sve samo ne obična. Uz savršeno isfenirane talase i odličnu kolorizaciju dobijate pravi glamurozan look. Kosa zahvaljujući talasima deluje sjajnije i bujnije. Ukoliko za svoju maturu, svadbu ili neku drugu svečanu priliku želite puštenu kosu ovo je pravi izbor za vas. Savetujemo vam da kosu pokupite sa lica i frizuru upotpunite duplim pletenicama, malim repom ili neobičnim uvijanjem.

Duga pletenica

Romantična, moderna i uvek neodoljiva. Dugačna pletenica uvek je pravi pogodak, posebno ukoliko je haljina koju nosite otvorena na leđima. Na fotografijama u nastavku možete videti najrazličitije vidove pletenja. Pletenicu možete dodatno ukrasiti cvećem ili nekim drugim aksesoarom, ali i bez njih ona može delovati božanstveno.

Svečane frizure za maturu i svadbuDugačak elegantan rep

Spremite se da ostanete bez daha! Dugačak, bujan, elegantan rep je jedan od omiljenih izbora za svečane prilike. Zahvaljujući istom odlična kolorizacija uvek dolazi do izražaja. Bilo da je pokupljen visoko ili predstavlja kombinaciju pletenice i repa čest je izbor za svadbe i mature. Takođe može biti ukrašen detaljima.

Nisko pokupljena punđa

Elegancija u svom vrhunskom zanosu – tako bismo nazvali frizure za maturu i svadbu koje slede. Svaka od nas makar jednom u životu treba da ponese ovako jednu stilizaciju kada je kosa u pitanju. Ukoliko želite veoma glamurozan izgled, onda odaberite nisko pokupljenu punđu. Gotovo da je postoji ništa elegantnije i lepše za jednu mladu.

Visoko pokupljena punđa

Još jedna varijanta punđe, ali sa malo tradicionalnijom notom. U zavisnosti od toga šta vam bolje stoji i naravno šta više volite odaberite punđu za sebe. Po želji možete izabrati i detalje u vidu ukrasa za kosu, ali ukoliko ih i nemate budite sigurno da vam nisu preko potrebni.

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: pinterest.com