Trendovi

Najlepše nijanse plave boje kose za leto 2019.

nijanse plave boje kose za leto

Postoje nijanse plave kose koje nikada neće izaći iz mode. Ipak, s vremena na vreme ukoliko želimo da osvežimo svoj izgled vredi probati i neke malo drugačije nijanse koje će nam stajati podjedanko dobro kao i one do sada proverene, ali će naš izgled učiniti svežijim i modernijim. Ovog leta, plava boja, bar kako kažu modni i beauty gurui, a i mi se u potpunosti slažemo sa njima, dolazi u nekoliko oblika. Preporučujemo vam da probate ove nijanse…

plava boja kose za letoSkandinavsko plava nijansa kose

Ovu nijansu kose još zovu i “ultimativna plava nijansa” ili “skandi plava”, i reč koja je najbolje opisuje je – minimalizam. Sigurni smo u to da ju je popularizovala Kalisi iz serije “Igra prestola”. Ova nijansa je sveža, čista i jednostavna.

Najbolje će stajati osobama sa hladnim tonom kože i svetlijim očima. Možete probati i balayage upravo na ovaj način. Pitate se kako da vam ova boja uvek bude vibrantna i lepa?

Kod održavanja boje je važno da svoje tretmane u salonu rezervišete na vreme, da otvoreno razgovarate sa svojim frizerom o sledećem terminu i da nega kod kuće bude što kvalitetnija. Za negu koristite šampon, balzam i masku za farbanu kosu. Na ovaj način kosa će vam uvek biti sveža, hidrirana i negovana. Ne isključujte opciju da specijalne tretmane uradite i u salonu.

nijanse plave boje kose za letoBež plava nijansa kose

Bež tonove vole gotovo svi! Ova nijansa odlično stoji osobama sa hladnijim, ali i neutralnim tonom kože. Gotovo da je omiljena među poznatim damama jer odaje utisak elegancije, stila i sofisticiranosti.

Deluje jednostavno, a perfektno se stapa sa vašim stilom. Bež plava je laka za održavanje, a o pojavi žutih nijansi ne morate da brinete. Probajte posebne linije nege koji će izvući žutu boju.

U našem salonu dobićete najbolju preporuku za negu za baš vaš tip kose. Balayage je kao stvoren za ovakvo nijansiranje.

breskva plava boja koseBreskva plava boja kose

Za ovu nijansu kažu da će obeležiti leto pred nama. Nijansa roze – plavog trenda je uvek odličan izbor kada poželite nešto sasvim drugačije.

Izvlačenje pramenova u nijansi breskve će osvežiti beživotnu plavu kosu. Vaš look biće svež, vedar i moderan. Breskva plava boja kose najbolje stoji damama sa toplim tonom kože.

Maska i balzam za farbanu kosu su i u ovom slučaju neizostavan deo nege, to uvek imajte na umu.

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: pinterest.com