Saveti

Pitanja koja treba da postavite svom frizeru

pitanja svom frizeru

Lepu, zdravu i negovanu kosu svi želimo. Upravo su ove stvari preduslov svake fantastične frizure. Često se desi da vam se određena frizura ili nijansa dopadne na nekome i odmah poželite i vi iste da imate. Pitanje koje se postavlja je – da li vam takav oblik, nijansa odgovaraju, vašem tenu, teksturi kose, obliku lica…

Tema današnjeg bloga je zapravo naš savet da uvek da budete slobodi u komunikaciji sa svojim frizerom, da postavljate pitanja vezana za negu i stilizaciju kose i ne plašite se odgovora. Imajte na umu da nema glupih pitanja. Naravno da za svakog od nas postoji odgovarajuća crvena ili plava boja, ali ključ je u nijansi. Danas sa vama delimo neka od pitanja koja volimo da čujemo sa vaše strane.

paolla hairstyle salon belvilPitanje #1: Koja frizura odgovara mom obliku lica?

Ponekad se čini najlakše pronaći na Pinterestu ili u modnim magazinima slike poznatih dama sa divnim frizurama i tako pripremljeni doći na šišanje. Ali da li nam takva frizura zaista pristaje? U konsultaciji sa svojim frizerom lako i brzo ćete doći do idealnog rešenja frizure za vaš oblik lica. Ako neka frizura sjajno stoji Evi Longoriji, ne znači da će i vama. Vaš frizer uz nekoliko detalja u vidu šiški ili pramenova može naći najpribližnije rešenje tako da budete zadovoljni ali i sigurni da vam frizura zaista lepo stoji.

Pitanje #2: Koja nijansa odgovara mom tonu i podtonu kože?

O ovoj temi smo već govorili u zasebnom blogu, gde smo detaljno objasnili sve vezano za odabir nijanse. Za početak je najvažnije da utvrdite svoju ton i podton kože. Kako to možete uraditi, i šta su dalji koraci pročitajte na ovom linku.

Pitanje #3: Kako kosu da negujem kod kuće?

U našem salonu dobićete najbolju preporuku za profesionalnu negu kod kuće. Važno je poznavati dobro svoj tip kose i u skladu sa tim birati i preparate za negu. Ukolliko je vaša kosa tretirana potrebno je koristiti preparate za farbanu kosu kako biste što duže održali njenu boju i sjaj. Nega kose obično podrazumeva nekoliko koraka, a mi smo tu da vam predložimo najbolji izbor kako biste imali jaku, zdravu i blistavu kosu. Uz pravilnu negu, kosa će zadržati svoj pun potencijal do sledećeg susreta u salonu.

Pitanje #4: Kako najlakše da stilizujem kosu kod kuće?

Pored nege, stilizacija je nešto što je veoma bitno kako biste imali lepu frizuru. Posebno ako ste na poslovnom putu, ili niste u mogućnosti da dođete do salona, zgodno je znati neke cake koje vam mogu pomoći da zablistate. Tu smo da sa vama podelimo nekoliko trikova i saveta koji vam mogu olakšati stilizaciju, tako da i onda kada niste zakazali termin u salonu, lako i brzo možete imati lepu frizuru.

Pitanje #5: Kada je potrebno da dođem sl.put i osvežim dužinu, boju…?

Odgovor na ovo pitanja zavisi od više faktora, da li se samo šišate, radite kolorizaciju, nadogradnju ili sl. U zavisnosti od potreba vaše kose daćemo vam najbolji savet i odgovor.

Budite slobodni da nam pišete za sve nedoumice, predloge… Tu smo da napravimo vaš najlepši look.

Naš cenovnik pogledajte na ovom linku.

Do neke nove teme,

Vaša Paolla