Wedding blog

Beauty priprema pred svadbu

rutina nege kose pred venčanje

paolla wedding blog

Nedavno smo vam pisali u rutini nege kose pre venčanja OVDE koju možete sami sprovesti u delo kod kuće, a danas ćemo se osvrnuti na tretmane koje vam mi nudimo kao priprema pred svadbu u našem Paolla Hairstyle salonu. Reč je o profesionalnim tretmanima francuskog brenda Kerastase koji vam kosu mogu adekvatno regenerisati i oporaviti do vašeg najlepšeg dana u životu.

Beauty priprema pred svadbu u našem salonu

U našem salonu postoje rituali za određeni tip kose koji dolaze uz masažu temena glave. Masaža je izuzetno važna kako za skalp tako i za same vlasi jer na taj način omogućavamo luksuznim formulama svakog rituala da prodru što dublje.

rutina nege kose pred venčanjePre svakog rituala radi se dijagnostika kose. Reč je o detaljnoj analizi kose koja kao rezultat daje adekvatnu negu za nju. Nakon ove dijagnostike saznaćeš koji su to idealni proizvodi brenda Kerastase koji su namenjeni vašem tipu kose. Vreme je da otkriješ koja je to savršena beauty rutina kada je nega kose u pitanju.

Pored naših standardnih usluga poput šišanja, feniranja, nadogradnje kose i drugih u našem salonu možete uraditi raznovrsne tretmane vrhunskog kvaliteta.

Tretmani koje vam mi preporučujemo u našem salonu:

Fusio Dose

Ukoliko želite trenutnu transformaciju za svoju kosu i trajne rezultate, možete dobiti svoj prilagođeni tretman Fusio-Dose u našem salonu.

Nutritive intenzivna nega

Vrhunska ishrana i imunitet protiv isušivanja kose. Za suvu i osetljivu kosu. Optimalna ishrana od korena ka vrhovima za suvu kosu i rezultat produženog delovanja.

Volumifique za povećanje volumena

Ritual koji pojačava volumen kose i stvara efekat gustine. Za lepu kosu punu volumena.

Posebna preporuka – Elixir Ultime 24 karata ritual

Da biste iskusili dragocena ulja koja vam nudi ovaj ritual, izvodimo ga u 5 segmenata koristeći Elixir Ultime ulja da bi napravili seriju mešavina prilagođenih vašoj kosi. Relaksirajuća masaža i prilagođena uljana zooning tehnika olakšavaju penetraciju aktivnih sastojaka iz Elixir Ultime ulja. Za kosu koja je elastična, omekšana i obogaćena prirodnim sjajem.

Pored ovih tretmana ne zaboravite da kod kuće redovno koristite masku za kosu kako bi kosa bila hidrirana, nahranjena i jaka.

Neka tvoja kosa zablista na tvom venčanju!

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografije pinterest.com