Trendovi

Kike i kikice su ponovo u trendu ove jeseni

kike i kikice trend jesen 2023

Ako volite kike i kikice onda morate imati na umu da su upravo one jedan od glavnih jesenjih trendova. Trendovi lepote se smenjuju iz godine u godinu. Napravi se ceo krug sličnih trendova gde na kraju dolaze oni koje smo tokom detinjstva voleli.

Upravo je jedan takav naša današnja tema. Reč je o kikama koje smo kao tinejdžeri često nosili.

Pigtails - kike i kikice kao trend

Pigtails je u fokusu kada je reč o jesenjim trendovima. Prva asocijacija nam je frizura koju je čuvena Brižit Bardo nosila tokom šezdesetih godina.

Ova frizura je dobra alternativa konjskim repovima koje često nosite u ležernim izdanjima bilo da idete u teretanu, obavljate neke svakodnevne poslove ili izlazite na ručak sa prijateljima. Ne postoji starosna granica za ovaj trend, ali ako želite da "pigtailima" date sofisticiraniji ili uzvišeniji izgled, sve je u tome kako ih stilizujete.

Frizura koju pevačica Sijera nosi je odličan način da stilizujete veoma dugu kosu poput njene. Naročito ako je blago talasasta kosa ova stilizacija je brza i jednostavna. 

Ako ste više ljubitelj pletenica ona znate da su kike i pletenice odličan spoj. Upotpunite ovu frizuru šarenim šnalama ili je jednostavno stilizujte u wet look maniru. 

Jedna od uticajnijih poznatih dama sa svetske scene kada su hair trendovi u pitanju svakako je Hejli Biber. Njena atraktivna plava nijansa kose odlično se uklopila u ovaj trend. Visoko vezane dve kike i talasi u kosi mogu uz dobar makeup biti i predlog za neki večernji izlazak. 

S druge strane, tokom svakodnevnih aktivnosti ili pak odlaska u teretanu kosa podeljena na srednji razdeljak sa dve nisko veane kika pletenice su top trend.

Duga kosa sa posvetljenim pramenovima veoma atraktivno i lepo mogu izgledati uz dve vezane kike. 

Da li volite kike i kikice? Kako vi birate da ponesete ovaj jesenji hair trend?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com