Saveti

Prvi serum za kosu sa 2% hijaluronske kiseline

blond absolu linija i novi serum za kosu i skalp

Predstavljamo vam novi vodeći proizvod u sferi nege kose sa hijaluronskom kiselinom. Reč je o proizvodu poznatog francuskog brenda Kerastase. Do sada ste sigurno čuli za liniju Blond Absolu koja u sebi sadrži proizvode za negu kose čiji je glavni fokus obnova posvetljene kose.

blond absolu linija i novi serum za kosu i skalpDanas ćemo vas upoznati bolje sa svim benefitima i karakteristikama Blond Absolu seruma sa 2% hijaluronske kiseline.  Ovo je obnavljujući serum za skalp i kosu oštećenu nakon posvetljivanja koji obnavlja površinska oštećenja nakon jednog korišćenja.

Serum za kosu sa 2% hijaluronske kiseline

Neke od glavnih karakteristika ovog novog seruma jesu:

  • unapređenje vlakana u vidu momentalnog obnavljanja
  • dugotrajna hidratacija (vraća se prirodni nivo hidratacije)
  • čuva barijeru skalpa i jača kosu

Blond Absolu u srži svoje formule sadrži hijaluronsku kiselinu – jedan od najpoznatijih sastojaka proizvoda za negu kože u ovoj varijanti ima obnavljujući efekat na posvetljenoj kosi. Tekstura ovog seruma za kosu i skalp je prirodna gelasta. Lagani serum za posvetljenu kosu koji se ne ispira, obnavlja površinu kose dok je hidrira i vraća joj
elastičnost.

Benefiti Blond Absolu seruma za kosu i skalp

  • Trenutno vraća hidrataciju i jača kosu
  • Povećava prirodnu hidriranost kose
  • Vraća kosi gipkost i elastičnost
  • Obnavlja površinu kose pružajući joj manje lomljenja

blond absolu linija i novi serum za kosu i skalpKako se koristi serum?

Naneti kao leave in proizvod, nakon korišćenja Blond Absolu kupke i nege. Naneti na peškirom prosušenu kosu. 7 do 13 doza zavisno od dužine kose naneti na dužine, i 7 doza naneti na skalp. 1 doza = 1 pumpica. Nežno umasirati u skalp i vlas. Naneti i Cicaextreme ulje za dodatnu hidrataciju i negu. Nakon nanošenja osušiti kosu.

Neodoljiva mirisna nota ovog seruma nosi naziv California Splash, a serum dolazi u bočici od 50ml. Inspirisan modernim i svežim notama, Blond Absolu teži tome da se poveže sa novom generacijom korisnika putem čistih i luksuznih mirisnih nota. Fokus na sveže cvetne i citrusne note ima za cilj da produži doživljaj mirisa u skladu sa mladalačkim duhom.

Gornje note su pomorandža, bergamot, mandarina. Srednje note su božur, smokva i lovor. A donje note kedar, možus i cardamome india orpur.

Svoj Blond Absolu serum za kosu i skalp možeš poručiti kod nas na online shopu OVDE.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla