Saveti

Top 3 proizvodi za stilizovanje kose

proizvodi za stilizovanje kose

Sve dame žele da im kosa izgleda kao da su izašle upravo iz frizerskog salona. Međutim, ima onih dana kada nismo zakazale termin kod frizera, a neophodna nam je frizura koja će izgledati besprekorno. Zato je vreme da pored preparata za negu kose pod tušem u vidu maski, balzama i šampona u svoju beauty rutinu uvrstite preparate koji će vašu kosu učiniti super stilizovanom. Pred vama je su proizvodi za stilizovanje kose koji daju sjajne rezultate, a na vama je da izaberete onaj koji odgovara vašim potrebama.

Proizvodi za stilizovanje kose

proizvodi za stilizovanje koseTermo losion

Kerastase se može pohvaliti fantastičnim proizvodom za stilizovanje kose, a reč je o termo losionu Styling L’incroyable. Preč je o preparatu za stilizovanje za one dame koje imaju tanku kosu, jer će je on preoblikovati tako da vaša frizura izgleda besprekorno. Ovaj losion će učiniti da vaša isfenirana ili uvijena kosa zadrži dugotrajan efekat. Sve što je potrebno jeste da ga naprskate na šake, nanesete na kosu prosušenu peškirom od sredine do krajeva i stilizujete kosu toplotnim alatom za stilizovanje.

TERMO LOSION PORUČITE PUTEM NAŠEG SHOPA OVDE.

Pena za kosu

Ukoliko želite da stilizujete kosu tako da pojačate volumen kose onda pre same stilizacije potrebno je da na opranu kosu nanesete penu. Styling Mousse Bouffante pena za kosu nanosi se obilno na kosu prosušenu peškirom na sam koren i pramenove. Nakon što malo kosu prosušite fenom, započnite stilizaciju frizure. Ova pena je posebna i po tome što kosu štiti od toplote korišćenjem toplotnih aparata.

PENU ZA KOSU PORUČITE PUTEM NAŠEG SHOPA OVDE.

Sprej za kosu

Završni korak za postizanje super stilizovane kose i frizure jeste Styling Laque Couture sprej za kosu. Ovde je reč o spreju za kosu koji je neophodan za fiksiranje frizure sa mikro raspršivanjem. Osim što će učvrstiti kosu on će joj dati i poseban sjaj. Recite zbogom beživotnoj kosi i uživajte u glatkom i čvrstom držanju. Ovaj sprej pogodan je za sve tipove kose, a nanosite ga na kosu na rastojanju od 10 do 15 cm.

SPREJ ZA KOSU PORUČITE PUTEM NAŠEG SHOPA OVDE.

Isprobajte preparate koji odgovaraju vašem tipu kose i vašim potrebama i uverićete se kako je put do super stilizovane kose zaista lak.

Do neke nove teme o kosi.

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com