Transformacija

Sve transformacije Lejdi Gage

transformacije i frizure lejdi gage

Lejdi Gaga važi za veoma talentovanu muzičku divu koju pleni veličanstven glas. Za nas je posebna po tome što je kraljica transformacija, te ćemo se osvrnuti na njene promene šminke i frizura tokom njene karijere.

„Ne dozvoli nikome na svetu da ti kaže da ne možeš biti baš to što jesi.“

Lejdi Gaga važi za veoma talentovanu muzičku divu koju pleni veličanstven glas. Za nas je posebna po tome što je kraljica transformacija, te ćemo se osvrnuti na njene promene šminke i frizura tokom njene karijere.Duga smeđa kosa, guste šiške i blagi talasi. Ovakav izgled obeležio je 2007. godinu kada je za nju makeup podrazumevao samo crni kreon. Ovo je i sam početak karijere Lejdi Gage koja je specifična po svojoj neuobičajenosti što se kroz godine kasnije i dokazalo.

Prvi ekserimenti sa kosom kreću već naredne 2008. godine.

Duga platinasta ravna kosa, ravne šiške i veoma upečatljiva mašna od kose. Većina nas ju je prvi put i “upoznala” sa ovim izgledom. Bledo ružičasti karmin i naglašene trepavice su dominirale u šminkanju.

2009. godina je u znaku velikog hita “Bad Romance”. Ovaj period je obeležila bob frizura sa loknama koju je Gaga nosila uz pink ruž u jarkoj nijansi. Nosila je bob u plavoj i crvenkastoj verziji.

2010. godinu pamtimo po pojavljivanju Lejdi Gage na dodeli Grammy nagrada ne samo po upečatljivoj haljini i obući već i po tome što je ponovo zaokupila pažnju javnosti novom frizurom. Duga bujna kosa koja je bila pola atraktivno plava, a pola jarko žuta.

„Treba da budeš jedinstven, drugačiji, i da sijaš na svoj način.“ 

Lejdi Gaga važi za veoma talentovanu muzičku divu koju pleni veličanstven glas. Za nas je posebna po tome što je kraljica transformacija, te ćemo se osvrnuti na njene promene šminke i frizura tokom njene karijere.Period karijere u znaku bisera u pravom smislu te reči. Pored nakita, aksesoara, jakne Gaga bisere nosi i na licu. Postaje prepoznatljiva po platinastoj plavoj kosi i neizbežnom pink karminu koji je i par godina unazad nosila.

2011. godina je vreme drastičnih promena. Duga plavo-crna kosa sa šminkom u vidu crvenog karmina, ajlajnera i crtanjem po licu crnim kreonom. I taman kada mislimo da je to najupečatljivija promena desi se tirkizno plavi bob sa ravnim šiškama, podebljanim obrvama i crvenim mat karminom.

2012. godine imamo prilike da upoznamo Lejdi Gagu u retro izdanju. Frizura koja odiše retro stilom i brineta boja kose.

„Ti definišeš lepotu za sebe, društvo ne definiše tvoju lepotu.“

transformacije i frizure lejdi gage2013. godina je vreme za ženstvenu Gagu. Kratka bob frizura sa pramenovima i elegantan makeup. Neprepoznatljiva verzija, zar ne?

Vampy Glam i 2014. godina – tokom Nedelje mode u Parizu odgovara novim elegantnim izgledom. Duga plava kosa sa talasima, nežan ruž na usnama i naglašene oči.

Silver Strands i 2015. godina – glamurozan izgled sa srebrnom kosom i šminkom koja se uklapa sa haljinom.

Diva u pravom smislu te reči.

Najveće pozitivno iznenađenje je videti Lejdi Gagu u izdanju inspirisanom Merilin Monro. Uvijena lob frizura joj pristaje besprekorno.

„Na kraju dana, nećeš biti srećan ukoliko ne voliš samog sebe.“

transformacije i frizure lejdi gageOd svih retro izdanja Lejdi Gage možda nam je ovo i jedno od omiljenih. Šiške koje se stapaju sa dugačkom lob frizurom savršen su spoj.

2018. je godina kada su u trendu bile nošene nisko vezane punđe koje je i Gaga na odličan način stilizovala. Smokey eyes i ruž u boji kože su pun pogodak.

Na crvenom tepihu Zlatnog globusa 2019. godine Gaga se pojavljuje sa plavom punđom i nešto dramatičnijom šminkom.

Pink kosa ove godine je ponovo dokazala zašto je ona kraljica svih transformacija. Ostaje da vidimo sa čime kakvim izdanjima će nas još iznenaditi. Ipak je ona jedna i neponovljiva – Lejdi Gaga.

Do neke naredne inspiracije o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com