Saveti

Kako da uvijete kosu bez mnogo muke

kako da uviješ kosu

Za žene koje imaju prirodno kovrdžavu ili talasastu kosu sa volumenom važi da zrače nekom posebnom ženstvenošću. Ukoliko tvoja kosa nije takva, a oduvek si želela da zablistaš sa valovitom bujnom kosom u nastavku teksta saznaj kako možeš taj cilj konačno ostvariti. Obavezno klikni na ovaj link i upoznaj svog saveznika!

kako da uviješ kosuFeniranjem kose na talase ili pak presom za kosu nije ti polazilo za rukom da napraviš lokne? Pred tobom je idealno rešenje, a reč je o alatu za uvijanje lokni koji će ti postati omiljeni saveznih u stilizovanju kose.

Ušteda vremena

Prva stvar koja je svakoj dami bitna jeste da ne utroši mnogo vremena na pravljenje frizure, a da rezultati budu zadovoljavajući. MoistureProtect linija može se pohvaliti aparatom za automatsko uvijanje kose koje pravi sjajne i glamurozne uvojke, zahvaljujući inovativnom sistemu pametnog uvijanja. Ovaj uvijač uvija svaki pramen poput profesionalnog stiliste i to dvaput više kose u jednom potezu te je činjenica da iz udobnosti svog doma možeš sama napraviti lokne neodoljiva zar ne?

Nega pre svega

Pre bilo koje upotrebe toplotnih alata za stilizovanje kose savetujemo da kosu negujete na pravi način. To znači da na kosu treba naneti neki od preparata koji štite kosu od toplote. Najbolji tretmani za zaštitu kose jesu oni koji se ne ispiraju, a ovo su neki od njih:

Ojačavajući fluid za zaštitu kose od toplote prilikom sušenja iz linije Genesis pogodan za slabu kosu koja je sklona opadanju. Možete ga poručiti putem našeg online shopa OVDE.

Resistance gel krema za negu i zaštitu kose od feniranja.  Kosa je zdrava i sjajna nakon njenog nanošenja. Dostupna je na našem online shopu OVDE.

aparat za uvijanje koseLepa vest je ta što Philips nudi aparat za automatsko uvijanje kose koji između ostalog i neguje vašu kosu. On štiti kosu od pregrevanja tako što uvek osigurava optimalnu temperaturu.

Lokne na više načina

MoistureProtect linija i aparat za uvijanje će postati vaš lični stilista za kosu. Naime, on nudi čak 27 opcija oblikovanja kose za sve vrste uvojaka koje samo možete poželeti. Na vama je da odaberete postavke temperature, vremena i uvijanja da biste svaki put postigli željeni izgled. Ovaj uvijač ima jedinstvene pametne vođice za uvijanje koji prave dugotrajne uvojke poput onih sa crvenog tepiha. Rotiraju se i prate smer rasta kose, a pri tome nežno obavijaju pramen oko cevi za uvijanje.

Stilizovanje bez napora

Upotreba uvijača je veoma jednostavna. On se drži uspravno, a dugmad za rukovanje se nalaze u blizini šaka, tako da su lako dostupna. Sa njim možete da napravite uvojke bez briga o zaglavljivanju kose jer sensor koji sadrži pauzira rad aparata kada se otkrije da je ubačeno previše kose. Stilizujte vašu kosu uz potpunu bezbrižnost da ćete je oštetiti.

Uživajte u stilizovanju kose, budite kreativne i zablistajte sa loknama koje izgledaju glamurozno i negovano.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com