Saveti

Predstavljamo vam kupku u kremi za plavu kosu

kupka za plavu kosu

Do sada smo vam predstavili nekoliko fantastičnih preparata za negu plave i posvetljene kose iz linije Blond Absolu poznatog francuskog brenda Kerastase. Međutim, sada je na redu došao jedan nov proizvod iz pomenute linije koji do sada nismo imali prilike da vam bolje približimo.

kupka za plavu kosuReč je o veoma hidrirajućoj kupki u kremi pod nazivom Cicaextreme. Ovo je prva ultra-hidratantna kupka u kremi koja se preporučuje nakon posvetljivanja i farbanja kose u plavo. Kupka zaista brine o vašoj tretiranoj kosi što su i potvrdile mnoge korisnice širom sveta. 

Oobogaćena je hijaluronskom kiselinom koja pruža kosi vrhunski osećaj. Njegova izuzetno mekana, bogata i kremasta tekstura neguje kosu svojom visoko senzorijalnom, gustom penom, koja pročišćava kosu bez trenja, pružajući joj intenzivnu hidrataciju i osećaj bez otežavanja.

Ova kremasta kupka bele teksture dolazi u atraktivnom lepom ljubičastom pakovanju od 250 ml. Bogata je moćnim hidratantnim aktivnim sastavom u vidu hijaluronske kiseline duo i ulja edelweiss cveta o kojem smo vam nešto više pisali OVDE.

Cicaextreme kupka sdrži 40 puta više lipida od klasičnog šampona što je zaista primamljiv podatak. 

Moćni hidratantni sastav

Kupka u kremi iz ove linije podrazumeva koktel sastojaka odabranih posebno za plavokose pripadnice lepšeg pola. Novi duo hijaluronske kiseline sadrži molikule visoke i niske težine za duboko prodiranje hranljivih sastojaka. Kosa postaje nahranjena, hidrirana kao i obnovljena. Vraća joj se prirodna elastičnost i vlakna su jača.

Ekstrakt edelweiss cveta je bogat antioksidantima i utiče na mekoću kose. Takođe, obnavlja oštećenu vlas pogotovo nakon njenog izbeljivanja i štiti je od spoljašnjih uticaja te postaje meka i nahranjena.

Kupka u kremi smanjuje trenje kose prilikom šamponiranja i nežno čisti osetljivu blond kosu.

Uz Cicaextreme kupku kosa postaje:

  • super hranljiva
  • 2x više sjajnija
  • za 87% jača
  • za 65% mekša
  • za 51% više hidrirana

Cicaextreme kupku u kremi iz linije Blond Absolu možete poručiti putem našeg ONLINE SHOP-a OVDE.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com