Inspiracija

Sve za vašu kosu na jednom mestu

sve za vašu kosu

„Ako vam je kosa zdrava, negovana i nosite kvalitetan par cipela, nema potrebe da brinete. Spremni ste za sve.“ –Iris Apfel

Da bi vaša kosa bila zdrava, negovana i uvek dobro stilizovana potrebno je da joj pružite sve ono što joj je neophodno. A šta se podrazumeva pod tim „neophodno“ saznajte u narednim redovima.

sve za vašu kosuŠišanje

Na prvom mestu nalazi se odabir idealne frizure. U našem frizerskom salonu Paolla Hairstyle možete dobiti usluge šišanja svih tehnika. Posavetujte se sa našim profesionalnim timom i pronađite frizuru koja u potpunosti ide uz vaš stil. Mi smo tu da vam pomognemo da iz salona izađete zadovoljne i pune samopouzdanja.

Stilizacija

Kada je stilizacija kose u pitanju, tu smo da vaš izgled učinimo savršenim i ispunimo sve vaše želje vezane za stilizaciju kose, bilo da volite feniranje na ravno ili na lokne. Beach talasi, opuštenije lokne, efekat izlomljene kose – opcija je mnogo, a rezultat je uvek neodoljiv. Na vama je samo da pronađete ono što biste najviše voleli da probate.

Nadogradnja prirodnom kosom

Kod nas možete dobiti uslugu vrhunske nadogradnje baš po vašem ukusu i to prirodnom kosom. Takođe, možete i iznajmiti kosu za svaku specijalnu priliku. Želite potpunu promenu stila, dugu kosu koja deluje prirodno i sa kojom ćete moći da noste predivne talase ili zanosan dugačak konjski rep? Nadogradnja je rešenje.

Ukoliko želite da dopunite svoj look bujnijom kosom, nudimo vam i iznajmljivanje kose.

sve za vašu kosuKolorizacija kose

Promena frizure često podrzumeva i promenu boje kose. Nudimo vam kolorizaciju svih tipova kako duge i kratke kose, tako i cele kose ili samo par pramenova. U našem salonu možete dobiti vrhunsku uslugu svih tipova, najbolji stilski savet i rezultat koji će vas oduševiti.

Svečane frizure

Ukoliko želite da izgledate glamurozno i zanosno za bilo koju vrstu svečanih prilika, tu smo da uradimo najbolju stilizaciju kose. Ovo su idealne prilike da zablistamo u najboljem izdanju, a mi vam možemo pomoći da dobijete frizuru kao sa crvenog tepiha.

Najbolja nega za kosu

Pronađite svoju idealnu negu na jednom mestu. Posetite naš online shop i pogledajte ceo asortiman proizvoda za negu kose koje vam preporučujemo. Više o tome kako možete poručiti preparate za negu kose pročitajte OVDE.

sve za vašu kosuDijagnostika kose

U našem salonu imate mogućnost da dobijete besplatnu dijagnostiku kose. Reč je o detaljnoj analizi kose koja kao rezultat daje adekvatnu negu za nju. Nakon ove dijagnostike saznaćeš koji su to idealni proizvodi brenda Kerastase koji su namenjeni tvom tipu kose. Vreme je da otkriješ koja je to savršena beauty rutina kada je nega kose u pitanju.

Najbolji saveti našeg profesionalnog tima

Naš profesionalan tim vam je na raspolaganju za bilo koji stilski savet, potpuni makeover, ili samo malu ali kvalitetnu promenu u izgledu, pomoć u odabiru nove frizure kao i odgovarajuće nijanse. Budite slobodni da nas pitate sve što vas zanima u vezi vaše kose.

Pišite nam i pratite nas na našem Instagramu

Tu smo da poslušamo svaki vaš savet, sugestiju, pohvalu ili kritiku. Pišite nam na našu email adresu paollahairstyle@gmail.com i dajte nam predloge i šta biste voleli da čitate na našem blogu, a mi ćemo uslišiti sve vaše predloge.

Na našem Instagram profilu možete svakodnevno pratiti najnovije trendove iz sveta kolorizacije, nege i stilizacije kose. Pišite nam koji su vam omiljeni proizvodi za negu kose koje mi imamo u ponudi i rado ćemo to podeliti sa ostalim pratiocima.

Ceo CENOVNIK naših usluga možete pogledati OVDE.

Hvala vam na poverenju,

Vaša Paolla