Saveti

Luksuzna nega kose protiv peruti

Perut je uobičajeno stanje skalpa u kojem se mali komadići suve kože ljušte sa vlasišta. Perut takođe može izazvati svrab kože glave. Često je jedan od najneprijatnijih problema kože glave. Dajemo ti efikasno rešenje za to…

Otkrivamo ti Kerastase negu kose protiv peruti

Šta su konačni rezultati korišćenja linije Symbiose? Pomaže u uklanjanju simptoma peruti i trenutno hidrira kosu.

Koji proizvodi čine Symbiose liniju?

Piling kože glave protiv peruti za obnavljanje

Ovaj piling kože glave koji se izvodi dva puta nedeljno, pročišćava i umiruje osetljivo vlasište, uklanja mrtve ćelije kože i nakuplja se i pomaže u uklanjanju simptoma peruti. Formulisan je sa salicilnom kiselinom za efikasnost protiv peruti i perlicama na biljnoj bazi za trenutni piling mrtvih ćelija kože i uklanjanje vidljivih ljuskica. Skalp je pročišćen bez skidanja, koreni su podignuti, a kosa revitalizovana.

kerastase symbiose linija protiv perutiKupka za masan skalp sklon peruti

Prozračna formula sa prirodnim žutim nijansama – Symbiose kupka za mastan skalp. Negujuća penasta formula sa salicilnom kiselinom i pirokton olaminom, istovremeno vrši eksfolijaciju i uklanja vidljivu perut. dok sprečava nakupljanje masnih naslaga.

Hidratantna kupka protiv peruti za suv skalp

Kremasta, Symbiose hidratantna kupka sa salicilnom kiselinom i pirokton olaminom, koja uklanja vidljivu perut dok hidrira i umiruje suv i osetljiv skalp za do 7 nedelja efikasnosti u borbi protiv peruti.

Hidratantni regenerator

Ovaj dnevni hidratantni balzam bez silikona umiruje kožu glave, jača kosu i obezbeđuje vlažnost uz laganu formulu koja ne otežava kosu. Formulisan sa bifidusom, ovaj regenerator je savršen par sa kupkom protiv peruti.

Hidratantna maska za kosu

Ova hidratantna maska za kosu duboko hidrira i jača suvu kosu. Poseduje luksuzno bogatu formulu koja obezbeđuje intenzivnu ishranu i snagu kako bi kosa bila mekša i sa dva puta više sjaja. Formulisan je sa skvalanom, za koji se zna da obezbeđuje dodatnu vlagu. Ova maska za kosu je savršen par sa kupkom protiv peruti.

Noćni serum protiv peruti

Ovaj noćni serum protiv peruti umiruje i hidrira kožu glave i kosu sklonu peruti. Idealan je za upotrebu noću jer pruža efikasnu negu protiv peruti i deluje tako da vam daje mekšu, sjajniju, dva puta više hidriranu kosu dok spavate. Jednostavan za upotrebu i odličan način za negovanje tokom noći, ovaj visokokoncentrovani noćni serum je formulisan sa salicilnom kiselinom, moćnim aktivnim sastojkom koji pomaže u uklanjanju simptoma peruti.

Linija Symbiose je moćan saveznik koji efikasno deluje protiv peruti i pruža kosi luksuznu negu. Linija za negu kose formulisana za kožu glave sklonu peruti. Formulisan sa sistemom salicilne kiseline i pirition cinka. Jedinstvena sinergija aktivnih sastojaka, utopljenih u luksuzne formule, pomaže u uklanjanju simptoma peruti.

Kako mogu da znam da li je moja koža glave zdrava?

Ako želite stručno mišljenje o svom skalpu, posetite jedan on naših Paolla Hairstyle salona. Naši timovi u salonu su stručno opremljeni da dijagnostikuju vaše probleme sa skalpom i da vam pomognu tako što će vam dati savete o najboljim proizvodima i tretmanima u salonu.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla