Wedding blog

Inspiracija na filmu: Naši omiljeni wedding filmovi

omiljeni wedding filmovi

Današnja wedding inspiracija su filmovi u kojima je glavna tema najlepši dan u životu svake dame – venčanje. Sigurni smo da ste nekolicinu filmova sa ovom temom i sami pogledali, a ovo su naši omiljeni wedding filmovi…

The Wedding Planner

Film “Neplanirano venčanje” iz 2001. godine je svakako jedan od onih kojima se uvek vraćamo. Ovo ostvarenje je sigurno svaka dama pogledala bar jednom (čitaj dva puta). Romantična komedija u kojoj je glavna ženska uloga pripala Dženifer Lopez, a muška glumcu Metjuu Mekonahiju. Za “Neplanirano venčanje” možemo slobodno reći da je jedan od filmova koji je prva asocijacija kada su venčanja u pitanju. Specifična venčanica koju je Dženifer nosila u filmu bila je kreacija po meri koju je dizajnirala poznata modna kreatorka Vera Vang. Kada je reč o kosi glumica je nosila jednostavne opuštene frizure koje su podrazumevale puštenu kosu na srednji razdeljak i neobavezne talase.

Bride Wars

Film “Bride Wars” je kod nas preveden kao “Ratovi nevesta” u kojem su glavne uloge pripale glumicama Kejt Hadson i En Hatavej. Ako ste ovaj film gledale sa svojom sestrom, dobrom prijateljicom verovatno ste se u šali delile na straju Kejt ili na stranu En. Venčanicu od tila koju je nosila Kejt je takođe radila dizanjerka Vera Vang. Ovo je jedna od onih raskošnih haljina koju je veliki broj devojaka poželelo da ponese na svoj najlepši dan. Takođe, Vera je potpisala i haljinu koju je nosila En a reć je o vintage modelu koji nije ništa manje veličanstven. Glumice na dan svog venčanja u ovom filmu nose podignute frizure koje dodatno ističu lepotu šminke i haljine.

The Big Wedding

Filmsko ostvarenje “Venčanje godine” iz 2013 godine okupilo je mnoga poznata glumačka imena među kojima su Robert DeNiro, Dajen Kiton, Ketrin Hajgl, Amanda Sejfrid, Suzan Saradon, Robin Vilijams… Glumica Amanda je ovde glavna zvezda u venčanici koja je bila ukrašena neodoljivim radom u vidu latica. Ceo svadbeni look upotpunjen je romantičnom stilizacijom kose koja je učinila da izgleda neodoljivo.

Da li volite da gledate filmove o venčanjima i koji film je vaš favorit?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla