Slaba, oštećena kosa, koja ujedno i opada je nešto što želimo svi da izbegnemo. Svaka beauty rutina kada je nega kose u pitanju podrazumeva korišćenje šampona za kosu. S tim u vezi, danas ćemo se osvrnuti na liniju Genesis poznatog francuskog brenda Kerastase, koja je namenjena nezi kose koja je sklona opadanju.

Genesis linija u svojoj ponudi ima čak dve različite kupke za pranje kose, tako da ćete bilo kom tipu da vaša kosa pripada pronaći adekvatnu kupku.

Genesis Hydra-Fortifiant kupka za kosu namenjena je kosi koja je tanka i sklona mašćenju. Kupka nežno uklanja višak sebuma i nečistoće sa vlasi. Sprečava lomljenje tanke kose i njeno opadanje. Uklanja masnoće i čini kosu lakšom za raščešljavanje. 97% kosa manje opada četkanjem nakon upotrebe ove kupke. Naglasili bismo i to da je ova kupka bez silikona.

Ovu kupku možete poručiti OVDE

Genesis Nutri-Fortifiant kupka za kosu nežno čisti kosu i istovremeno je hidrira. Pruža intenzivnu hranljivost debeloj i suvoj kosi. Ojačava vlasi, olakšava raščešljavanje, sprečava lomljenje i opadanje kose.

Ovu kupku možete poručiti OVDE

Kada je reč o tehnologiji koja je sadržina ovih kupki reč je o jedinstvenoj kombinaciji matičnih ćelija runolista i korena đumbira. Koren đumbira poznat je po svojoj spsobnosti da štiti od spoljašnjeg uticaja, dok runolist deluje kao antioksidans.

Benefiti kupki za kosu iz linije Genesis su:

  • sprečava se opadanje kose usled lomljenja
  • kosa je otpornija
  • pružena joj je hidratacija i mekoća
  • 3x više sjajnija kosa
  • sprečava pucanje vlasi

Ojačajte vašu kosu jednom od ovih kupki za kosu u zavisnosti kakvog je tipa vaša kosa i sprečite njeno opadanje.

Iskoristite mogućnost poručivanja ovih kupki i ostalih proizvoda iz Genesis linije preko naše online prodavnice OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com