Saveti

Maska koja revitalizuje kosu od korena do vrhova

Sa stresovima modernog života i spoljnim agresorima kao što su zagađenje i izlaganje sunčevim zracima, počinjemo sve jasnije da primećujemo znake starenja kose. I dok mođda koristite proizvode za negu kože protiv starenja, da li ste isprobali jednu od najefikasnijih maski protiv starenja kose?

maska koja revitalizuje kosu kerastaseMaska koja revitalizuje kosu

Prava infuzija hijaluronske kiseline, abisina i vitamina E krije se u pakovanju ove crne maske za kosu iz linije Chronologiste poznatog francuskog brenda Kerastase. Ovi glavni sastojci efikasni su u borbi protiv znakova starenja vlasišta i kose. Maska pruža intenzivnu hidrataciju, dugotrjnu kontrolu kose protiv kovrdžanja, šest puta više sjaja i jača vlakna i čini kosu mlađom i negovanijom. Upotpunjen prepoznatljivim Chronologiste finim mirisima, koji uključuju ružu, drvenkaste note i mošus. Parola maske je da kosi pruža intenzivnu regeneraciju a krije se u luksuznom crnom pakovanju.

Pravilno nanošenje maske je od važnosti. Nanesite na masku na kožu glave od korena do vrhova nakon što ste kosu oprali šamponom. Isperite masku nakon 5 minuta. U slučaju kontakta sa očima odmah temeljno isperite.

NAPOMENA: Dobro iscedite kosu od vode pre nanošenja maske, jer je voda primarna prepreka da aktivni sastojci ne prodru pravilno u vlakna kose.

Chronologiste masku možete poručiti OVDE.

Glavni benefiti crne maske su:

  • trenutno transformisanje vlakana
  • dugotrajna hidratacija (čak +87% više)
  • dodatna mekoća
  • vraća kosi prelep zdrav sjaj (6 puta više)
  • kontroliše kosu da se kovrdža do 48h

Preporučujemo da masku koristite u kombinaciji sa kupkom iz iste linije Chronologiste. Kupku možete poručiti OVDE.

Več smo pomenuli da su glavni sastojci maske: hijaluronska kiselina, abisin i vitamin E. Oni pomaću da kosa bude dodatno hidrirana celom njenom dužinom. Obnavlja svaku vlas, revitalizuje je i pruža besprekoran izgled. Maska štiti od spoljnih agresora zahvaljujući antioksidativnim svojstvima i sprečava oštećenja od UV zrakova, zagađenja i slobodnih radikala.

Dajte svojoj kosi izuzetan i potpun ritual proizvodima iz linije Chronologiste. Isprobajte luksuzne proizvode za revitalizaciju kose koji su napravljeni uz pomoć napredne tehnologije, a pogodan je za sve tipove kose.

Cela Chronologiste linije dostupna je na našem online shopu, a možete je poručiti OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com