Sa stresovima modernog života i spoljnim agresorima kao što su zagađenje i izlaganje sunčevim zracima, počinjemo sve jasnije da primećujemo znake starenja kose. I dok mođda koristite proizvode za negu kože protiv starenja, da li ste isprobali jednu od najefikasnijih maski protiv starenja kose?

Reč je o maski za revitalizaciju i za intenzivnu ishranu kose. Prava infuzija hijaluronske kiseline, abisina i vitamina E krije se u pakovanju ove crne maske za kosu iz linije Chronologiste poznatog francuskog brenda Kerastase. Ovi glavni sastojci efikasni su u borbi protiv znakova starenja vlasišta i kose. Maska pruža intenzivnu hidrataciju, dugotrjnu kontrolu kose protiv kovrdžanja, šest puta više sjaja i jača vlakna i čini kosu mlađom i negovanijom. Upotpunjen prepoznatljivim Chronologiste finim mirisima, koji uključuju ružu, drvenkaste note i mošus. Parola maske je da kosi pruža intenzivnu regeneraciju a krije se u luksuznom crnom pakovanju.

Pravilno nanošenje maske je od važnosti. Nanesite na masku na kožu glave od korena do vrhova nakon što ste kosu oprali šamponom. Isperite masku nakon 5 minuta. U slučaju kontakta sa očima odmah temeljno isperite.

NAPOMENA: Dobro iscedite kosu od vode pre nanošenja maske, jer je voda primarna prepreka da aktivni sastojci ne prodru pravilno u vlakna kose.

Chronologiste masku možete poručiti OVDE.

Glavni benefiti crne maske Chronologiste koja neguje i kosu čini mekšom su:

  • trenutno transformisanje vlakana
  • dugotrajna hidratacija (čak +87% više)
  • dodatna mekoća
  • vraća kosi prelep zdrav sjaj (6 puta više)
  • kontroliše kosu da se kovrdža do 48h

Preporučujemo da masku koristite u kombinaciji sa kupkom iz iste linije Chronologiste. Kupku možete poručiti OVDE.

Več smo pomenuli da su glavni sastojci maske: hijaluronska kiselina, abisin i vitamin E. Oni pomaću da kosa bude dodatno hidrirana celom njenom dužinom. Obnavlja svaku vlas, revitalizuje je i pruža besprekoran izgled. Maska štiti od spoljnih agresora zahvaljujući antioksidativnim svojstvima i sprečava oštećenja od UV zrakova, zagađenja i slobodnih radikala.

Dajte svojoj kosi izuzetan i potpun ritual proizvodima iz linije Chronologiste. Isprobajte luksuzne proizvode za revitalizaciju kose koji su napravljeni uz pomoć napredne tehnologije, a pogodan je za sve tipove kose.

Cela Chronologiste linije dostupna je na našem online shopu, a možete je poručiti OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com