Saveti

#musthave: Suvi šampon za pranje kose

suvi šampon za pranje kose kerastase

Iznenadni planovi, a vi niste oduševljeni izgledom vaše kose? Nemate vremena kako biste je oprali, a neophodno je da ona izgleda besprekorno?

suvi šampon za pranje kose kerastasePo prvi put, u Kerastase brendu, predstavljamo proizvod koji pruža svež osećaj na skalpu, rezultat čiste i lepršave kose uz dugotrajne prijatne mirisne note. Za tajnu zanosne kose svakog dana zaslužan je Fresh Affair. Prvi profesionalni suvi šampon koji trenutno apsorbuje višak sebuma na skalpu i kosi. Bez vidljivih ostataka za rezultat lepršave i lepe kose.

Formula novog proizvoda sastoji se od vitamina E, sastojka koji je poznat po svom zaštitnom svojstvu. Pirinčanog skroba, koji pomaže u apsorpciji viška sebuma i osvežava skalp i kosu. A sve to uz neverovatnu mirisnu notu Glossy Neroli. Ova neodoljiva i osvežavajuća mirisna nota sastoji se od citrusnih i cvetnih nota kao što su, između ostalih, limun, mandarina, lavanda i cvet jasmina. Odu svežine, koja pruža neodoljive dugotrajne mirise u kosi, poznati brend je kreirao u saradnji sa Fabrice Pellegrinom. Reč je o čuvenom dizajneru parfemskih mirisa mnogih brendova kao što su Azzaro, Thierry Mugler, Hermes i drugi.

Način upotrebe je vrlo jednostavan: pre svake upotrebe, potrebno je dobro promućkati bočicu i naneti sprej na skalp sa udaljenosti od 15 cm. Nanositi na skalp i dužine kose po potrebi i dobro raščešljati kako biste otklonili višak proizvoda, ukoliko ga ima. Stilizovati kosu rukama kako bi postigli prirodan izgled kose.

Koristite Fresh Affair na poslu, kad god osetite potrebu da osvežite skalp i dužine, nakon treninga u teretani za apsorpciju viška sebuma i pre izlaska u grad za dodatnu teksturu razbarušene kose i prijatan miris.

I što je najbotnije kod ovog proizvoda jeste to što odgovara svim tipovima kose.

Svoj Fresh Affair možete poručiti na našem online shopu OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com