Trendovi

Kolorizacija za proleće 2021. godine

kolorizacija za proleće

Bez obzira da li želite da nadogradite svoju osnovnu boju kose suptilnim, „osunčanim“ pramenovima ili pak balajažom koji uokviruje lice, predstavićemo vam nekoliko vodećih trendova kada je reč o kolorizaciji za proleće 2021. godine. Osvežite izgled vaše kose s dolaskom proleća. Glavni trendovi u kolorizaciju su pramenovi, pa čak i nešto deblji u odnosu na period iza nas. Odaberite one koji će vama najviše pristajati u dogovoru sa vašim frizerom.

Briljantna brineta

Ako želite blagu promenu boje kose, a da se ne udaljavate previše od svoje prirodne boje kose, briljantna brineta je pravi izbor. Suptilni pramenovi na prirodnoj brineti odlično će pristajati na kosi srednje dužine. Za vas je dobar način da osvežite kosu i balajaž gde su pramenovi za dva nivoa svetliji od vaše prirodne boje kose.

Moderna plava

Puter plava baza sa svetlijim plavim pramenovima je kombinacija koja će biti popularna za sezonu proleće 2021. godine. Svetle nijanse su uvek u trendu kada je proleće na pomolu.

Osvežite prirodnu boju

Možete poboljšati prirodnu boju vaše kose tako što ćete izbrati suptilne nijanse kako bi se dodatno naglasila vaša prirodna boja. Sjajan primer jeste kod crvenokosih dama kada se obogati izgled kose sa svetlijim bakarnim odsjajima koji daju kosi drugu dimenziju.

 

Jarke boje su u trendu

Za one dame koje su sklone eksperimentisanju sa jarkim bojama idealna je prolećna sezona. Više nego ikad dame posežu za jarkim bojama neonske narandžaste, bojom safira ili pak žutim nijansama. Bojenje pramenova blizu lica je dominantan trend za ovu sezonu.

Trendy balayage

Tehnika balajaža je do sada važila za jednu od onih koja je idealna za postizanje suptilnijeg izgleda, ali to više nije slučaj. Takozvani „kvadratni balajaž“ sa dominantnim pramenovima je vrhunac moderne kolorizacije.

Prekrasna plava

Ova dimenzionalna plavuša je među omiljenim trendovima u kolorizaciji. Zbog svoje ravnoteže neutralnih, toplih i hladnih tonova neće vas ostaviti ravnodušnim. Super prilagodljiv trend prema boji očiju.

 

Suptilna dimenzija

Isticanje pramenovima nekada mogu učiniti više od same promene boje kose. Mogu dati poseban pečat i samom obliku frizure. Iz kestenjaste boje u plavušu zahvaljujući fantastičnim pramenovima.

Topli istaknuti krajevi

Dodatak karamelnih nijasnsi daju kosi „osunčani“ prelaz, a takođe dopunjuje prirodno taman koren. Izaberite vaše omiljene karamelne nijanse i uživajte u novom izgledu. Sa ovim trendom u kolorizaciji naglasićete i vaš ten.

“Golden Ice” ombre

Ovaj ombre sa visokim kontrastom daje sjaj kosi i idealan je za one pripadnice lepšeg pola koje žele da pređu u plavokose dame. Trend će biti popularan i tokom letnjih meseci tako da nećete pogrešiti ukoliko izaberete ovaj ombre stil.

 

Nadamo se da smo vas dovoljno inspirisali i da imate na umu koju kolorizaciju ćete vi primeniti.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla