Inspiracija

Kérastase: 10 frizura poput umetničkih dela

kerastase frizure

Sa novom kampanjom pod nazivom „Visions of Style“, luksuzni francuski brend za negu kose, Kerastase želeo je da prikaže veliku moć frizura koje će vas zaseniti poput pravih umetničkih dela. Pred vama je deset fotografija frizura koje će vas zadiviti svakim svojim detaljem. Vreme je da doživite lepotu kose u njenom punom sjaju.

kerastase frizureL’Oversize / La Tresse / Le Carré

Bujni talasi u kosi o kojima svaka pripadnica lepšeg pola mašta. Kosa podignuta iz korena je kao što smo više puta naglasili ključna za veći volumen. Češalj za tapiranje u ruke i lak za učvršćivanje frizure su must have.

Pletenice dobijaju sasvim drugačiji pečat. Klasičnu pletenicu „uvrtite“ i dobićete sasvim novu frizuru. Kosa izgleda poput konopca, a završni rezultat ove frizure je elegancija.

Ravno izrezan bob koji podseća na legendarnu frizuru koju je proslavio britansko-američki frizer Vidal Sasun o kojem više možete pročitate OVDE. Geometrijske linije su bile ključne u njegovim radovima pa su frizure koje je on stvarao imale savršen oblik što ih čini posebnim.

kerastase frizureL’Asymétrique / Le Chignon / Le Sleek

Jedna od najpopularnijih frizura koja se pojavljuje na crvenom tepihu kod poznatih ličnosti jeste kosa stilizovana u jednu stranu. Talasi u kosi koja je prebačena na jednu stranu su pravi glamur.

Romantična frizura koja otkriva crte lica sa dozom vintage stila. Savršeno stilizovana gde je svaka dlaka perfektno „glatka“ na prvi pogled.

Kosa podignuta iz temena i zalizana u nazad sa prirodnim talasima. Elegancija, glamur i perfekcionizam u jednoj frizuri.

kerastase frizureLe Froissé / Le Smooth / Le Volume / La Pony

Možda i najomiljenija frizura među svim damama jesu boho talasi ili kako neki više vole da ih zovu beach waves. Stepenasta kosa koja je negovana i uvijena u talase su više nego pun pogodak.

Džejn Birkin i sedamdesete kao inspiracija za frizuru. Duga kosa na kojoj bi joj mnoge pripadnice lepšeg pola pozavidele sa upečatljivo stilizovanim šiškama su odraz njenog stila.

Miks već pomenutih frizura – sa bujnim talasima i stilizovana kosa sa strane. Ovako izgleda kada volumen pružite kosi od samog vrha ka krajevima.

Visoki glamur u vidu konjskog repa. Jednostavnost klasične frizure u sasvim drugom obliku.

Koja od ovih frizura oslikava vas?

Do neke naredne inspiracije o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com