Wedding blog

Tretmani za kosu kao priprema za venčanje

tretmani za kosu pre venčanja

Pre tako važnog dana, morate svojoj kosi pružiti adekvatnu negu i posvetiti joj se. Vaša nega kose mora biti efikasna. Popularni tretmani za kosu ovde najbolje deluju. Šta bi trebalo da koristite da pripremite kosu za venčanje?

Tretman sa uljem

Bez sumnje, to je pobednički tretman za negu kose. U našem salonu to je tretman koji zovemo Elixir Ultime 24 karata  i koji traje 25 minuta. Da biste iskusili dragocena ulja koja vam nudi ovaj ritual, izvodimo ga u 5 segmenata koristeći Elixir Ultime ulja da bi napravili seriju mešavina prilagođenih vašoj kosi. Relaksirajuća masaža i prilagođena uljana zooning tehnika olakšavaju penetraciju aktivnih sastojaka iz Elixir Ultime ulja. Za kosu koja je elastična, omekšana i obogaćena prirodnim sjajem. Ukoliko nemate vremena za odlazak u salon, ni to nije izgovor. Svakodnevno možete koristiti ulja za kosu kao zamenu za regeneratore ili serum za vrhove kose. Tretman ulja za kosu poboljšava boju, sjaj i glatkoću, kao i to da omogućava da rešite mnoge probleme vezane za vlasište (npr. smanjenje peruti), minimizira gubitak kose, ubrzava rast.

Hranljivi tretman za suvu kosu

Ako ste već dolazili po savete u naš salon a imate suvu kosu onda vam je dobro poznat intenzivni tretman Nutritive za oporavak suve kose. Vrhunska ishrana i imunitet protiv isušivanja kose. Za suvu i osetljivu kosu. Optimalna ishrana od korena ka vrhovima za suvu kosu. Kao buduća mlada bićete i više nego zadovoljne rezulatima.

Tretman za dugu kosu

Tvoja duga kosa treba da bude u punom sjaju na tvoj najlepši dan u životu. Želiš da je dodatno ojačaš i učiniš besprekornom? Izaberi Kerastase vip ritual koji se zove Extentioniste i za koji će ti biti potrebno da odvojiš samo 20 minuta. Za ovaj tretman kažemo da je trening protokol za dugu kosu koji vodi frizer ekspert. Ojačava strukturu vlasi i stimuliše rast ojačane kose.

Do neka naredne teme o kosi,
Vaša Paolla