Transformacija

Kakva je to boja za kosu INOA?

INOA boja za kosu bez amonijaka

Sigurno ste do sada već nekoliko puta čuli za INOA farbe, a zašto se toliko one ističu? Reč je o farbama bez amonijaka i bez mirisa – to su bolje napravljene na bazi ulja. Dosta se u toku trudnoće priča o farbanju kose. Kada je u pitanju nega kose u trudnoći, potrebno je posvetiti delu koji se tiče farbanja, blajhanja i drugih tome sličnih tretmana kose. Naučna istraživanja, nisu pokazala niti dokazala negativan uticaj farbe u trudnoći. Farbanje se smatra sigurnim i to farbanje preparatima na prirodnoj bazi.

Naša preporuka su INOA boje.

INOA boja za kosu bez amonijakaINOA – prva farba na bazi ulja L’Oreal Professionnela kreirana još 2002. godine. Boja koja u sebi ne sadrži ni malo amonijaka. Prava tehnološka revolucija, koja iz korena menja koncept bojenja kose. Bogata INOA tekstura podseća na luksuznu krem negu. Neugodnosti kao sto je neprijatan osećaj na koži, su značajno umanjene zahvaljujuči ovoj formuli, obogaćenoj dokazano delotvornim sastojcima koji štite kožu glave. Iz bojenja u bojenje vlas je sve bolje očuvana. Kosa je puna i glatka, kao pre bojenja, i nežnija na dodir. Kakva god da je boja o kojoj maštate-ledeno smeđa, sjajna blond ili vatreno bakarna – naši frizeri će kreirati boju po vašoj meri, duboku, predivnu, izuzetno blistavu.

INOA ima široku lepezu nijansi bez amonijaka. Ukupno je na raspolaganju 116.

INOA prva trajna tehnologija L’Oreal Professionnela bez amonijaka, napravila je revoluciju u industriji boja za kosu sa revolucionarnim ODS ² sistemom za isporuku ulja. INOA je 60% ulja, pružajući 6 nedelja intenzivne hidratacije dok ostavlja prelepu boju. Pogodna je za osetljiv skalp i daje savršeno prirodne i intezivne nijanse.

INOA-in obiman portfolio pruža bogate rezultate boja, vrhunsko poštovanje prema kosi i neograničene mogućnosti za kreiranje personalizovanog izgleda za svaku ženu. INOA iskustvo je bez mirisa i pruža optimalnu udobnost vlasišta i daje 50% više sjaja od prethodno farbane kose.

INOA ima različite kolekcije koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Isprobajte INOA Gold Naturals za pokrivenost sa nagoveštajem topline bez potrebe za mešanjem. Posegnite za INOA High Resist kada tražite nijanse sa ekstra hladnim tonovima i otpornošću na bledenje. I naravno, koristite INOA Carmilane specijalnu tehnologiju za crvenokose.

U našem Paolla Hairstyle salonu koristimo INOA boje. Dođite da se uverite u sjajne rezultate i kvalitet.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla