Saveti

Najbolji serumi za kosu za svaki tip kose (2.deo)

najbolji kerastase serumi za kosu

Nedavno smo vam pisali o serumima kao važnom proizvodu u negovanju kose OVDE. Ostali smo vam dužni da vas upoznamo sa još fantastičnih proizvoda koje potpisuje luksuzni francuski brend Kerastase. Među njima su i oni koji su jedni od najprodavanijih te vam toplo preporučujemo da ih priuštite svojoj kosi, biće vam zahvalna.

Najbolji serumi za:

  • oštećenu kosu

Visokodelotvorni Resistance Extentioniste serum za skalp i kosu kojoj je potreban zdrav izgled dužina. Njegova nemasna formula koristi moć ceramida kako bi zaštitila skalp od spoljnih negativnih uticaja, istovremeno podstičući i energizirajući skalp. Resistance Extentioniste serum osnažuje vlasi od korena. Resistance Extentioniste serum možete poručiti OVDE.

  • protiv ispucalih krajeva

najbolji kerastase serumi za kosuPrva Kerastsae nega protiv ispucalih krajeva – Resistance Therapiste serum. Ovaj proizvod je savršen poslednji korak za zaštitu od toplote i pružanje dodatne mekoće dužinama i krajevima. Spoj njegovih uljnih i kremastih sastojaka pri nanošenju trenutno popravlja, učvršćuje i obnavlja vlasi kose. Resistance Therapiste serum može da se nanosi i na mokru i na suvu kosu. Resistance Therapiste serum možete poručiti OVDE.

  • problematičnu kosu i skalp

Prvi univerzalni odbrambeni serum za neuravnotežen skalp – Specifique Divalent Potentialiste serum. Kreiran da ojača zaštitnu barijeru skalpa od spoljašnjih agresora i pruži ravnotežu. Pokreće ga nauka o mikrobiomu. Formula obogaćena bifidus prebiotikom pomaže u zaštiti i ojačavanju mikrobioma koji se bori protiv svakodnevnih spoljašnjih agresora. Potentialiste serum umanjuje nelagodnosti na skalpu i pruža trenutni osećaj hidriranog skalpa. Ovaj serum pomaže u zaštiti skalpa i kose od korena do krajeva od oksidacije. Može se koristiti zajedno sa drugim Kérastase proizvodima za negu kose. Specifique Divalent Potentialiste serum možete poručiti online OVDE.

  • zaštitu od toplote za sve tipove bojene kose

Antioksidantni serum za zaštitu od toplote u spreju sa anti-frizz efektom, za sve tipove bojene kose. Hidratantna formula neguje bojenu kosu, dok je serum za zaštitu od toplote istovremeno intenzivno štiti od različitih spoljnih negativnih faktora: oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, vlage, toplote i oksidativnog stresa. Ovaj fantastičan proizvod možete poručiti OVDE.

Kada govorimo o negovanju suve kose Kerastase nudi tri seruma i to:

  • noćni serum za suvu kosu

Intenzivno negujući Nutritive noćni serum za kosu, koji se ne ispira neguje i ojačava sve tipove suve kose. Ovaj noćni tretman za kosu sadrži polimere protiv isušivanja za trenutnu negu sa laganim i nemasnim završnim efektom. Esencijalni hranjivi sastojci (proteini prirodnog porekla + niacinamid) hrane kosu progresivno i trajno tokom 8 sati (poništavaju dnevni gubitak hranljivih materija i stvaraju glatki premaz na vlasima) i štite od trenja jastuka. Kremasta tekstura koja ne otežava se brzo upija. Sledećeg jutra kosa izgleda negovano i vidljivo je mekša, jednostavnija za stilizovanje, kutikula je zatvorena uz lagani satenski finiš. Bočica je napravljena od 20% recikliranog stakla. Nutritive noćni serum za kosu odgovara svim tipovima kose: tankoj kosi pomaže u češljanju, dok normalnoj i gruboj kosi omogućava bolju savitljivost. Serum za suvu kosu možete poručiti OVDE.

  • serum za suve krajeve

Intenzivno negujući Nutritive Nutri-Supplement serum za krajeve. Ovaj tretman za kosu sadrži polimere koji revitalizuju suve krajeve i bore se protiv njihovog isušivanja. Esencijalni hranjivi sastojci seruma sa kombinacijom vitamina u ulju, obogaćuju formulu koja ojačava kosu, neguje je, daje trenutnu glatkoću i ujednačen dodir. Izuzetno hranjivo ulje seruma deluje protiv isušivanja ispucalih krajeva i ima laganu uljanu teksturu. Bočica je napravljena od 20% recikliranog stakla. Ovo intenzivno i hranljivo ulje takođe pomaže u sprečavanju i smanjenju ispucalih krajeva pružajući +99% jaču kosu i +81% sjaja. Serum za krajeve možete kupiti na našem online shopu OVDE.

  • serum za suvi skalp

Hidratantni Nutritive Nutri-Supplement serum za skalp za suvu kosu. Ovo je naša nova vrhunska nega za skalp. Serum obogaćen niacinamidom i vitaminima pružaju intenzivnu negu i hidrataciju normalnom i suvom skalpu. Serum deluje kao nutritivni dodatak skalpu, sa svojom nemasnom luksuznom mlečnom teksturom koja se brzo upija i koja ga čini posebno pogodnim za suv skalp. Bočica seruma za kosu je napravljena od 20% recikliranog stakla. Hidratantni serum možete poručiti OVDE.

I za kraj najnoviji serum u asortimanu brenda Kerastase jeste_

  • serum za sve posvetljene blondine

Hidratantni, obnavljajući Blond Absolu serum za kosu inspirisan serumima za negu kože, sada je kreiran i za tvoju kosu i skalp. Novi Blond Absolu serum sa 2% hijaluronske kiseline, hidrira i štiti skalp i blond kosu. Ovo je ultimativni serum za sve posvetljene blondine, sa našom najvećom koncentracijom hujaluronske kiseline za obnovu površine oštećene kose i hidrataciju kose i skalpa. Prozirna gel tekstura koja ne otežava, štiti barijeru kože glave ostavljajući osećaj komfora. Testirano na blondinama koje su upravo izbeljivale svoju kosu, gde je serum nakon jedne upotrebe znatno obnovio oštećenu kosu. Blond kosa je nakon njega snažnija, punija i intenzivno hidrirana. Ovaj serum sa 2% hijaluronske kiseline se može koristiti u kombinaciji sa Blond Absolu Cicaextreme uljem za kosu, za hidrataciju koja se ne gubi i ultimativnu obnovu kose. Serum možete poručiti OVDE.

Koji je tvoj omiljeni serum za kosu?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla