Kérastase tretmani

Fusio Dose

Ukoliko želite trenutnu transformaciju za svoju kosu i trajne rezultate, možete dobiti svoj prilagođeni tretman Fusio-Dose u našem salonu.

2,900 RSD

Opuštajući ritual

Opuštajuća kupka, opuštajuća nega i teksturisanje, uz nežnu masažu u 3 koraka za čudesno iskustvo.

1,300 RSD

Nutritive intenzivna nega

Vrhunska ishrana i imunitet protiv isušivanja kose. Za suvu i osetljivu kosu. Optimalna ishrana od korena ka vrhovima za suvu kosu i rezultat produženog delovanja.

2,400 RSD

Densifique ritual za podmlađivanje

Bujnost za prelep izgled kose. Za kosu koja gubi na gustini. Kreirajte prelepu kosu od korena sa revitalizirajućim efektom zaštite bujnosti kose.

2,400 RSD

Intezivna dugotrajna disciplina za neukrotivu kosu. Kosa je kontrolisana sa neverovatnim pokretom. Kosa je disciplinovana i lakše se fenira.

2,400 RSD

Volumifique za povećanje volumena

Ritual koji pojačava volumen kose i stvara efekat gustine. Za lepu kosu punu volumena.

2,400 RSD

Resistance za jačanje kose

Drugi život za oštećenu i veoma oštećenu kosu. Dlaka je dubinski obnovljena, jaka i elastična.

2,400 RSD

Specifique ritual za probleme sa skalpom

Zbirka ciljanih rešenja za balansiranje vašeg skalpa, koristeći tehnološki napredne sastojke, vaša koža i kosa će se osećati prirodno čisto.

3,600 RSD

Chronologist Caviar ritual

Dizajniran za one koji traže najbolje za svoju kosu, Chronologiste deluje kao čudesni eliksir kako bi pročistio i oživeo beživotnu kosu. Ima potpis mimetičkih kavijarnih bisera koji se mešaju sa maskom trenutak pre primene. Skalp se regeneriše i umiruje, kosa je povećanog tonusa, ojačana i popravljena, pramenovi su svileni i odišu novim volumenom.

5,500 RSD

Elixir Ultime 24 karata ritual

Da biste iskusili dragocena ulja koja vam nudi ovaj ritual, izvodimo ga u 5 segmenata koristeći Elixir Ultime ulja da bi napravili seriju mešavina prilagođenih vašoj kosi. Relaksirajuća masaža i prilagođena uljana zooning tehnika olakšavaju penetraciju aktivnih sastojaka iz Elixir Ultime ulja. Za kosu koja je elastična, omekšana i obogaćena prirodnim sjajem.

2,800 RSD / 3,500 RSD

Extentioniste ritual

Trening protokol za dugu kosu koji vodi frizer ekspert. Ojačava strukturu vlasi i stimuliše rast ojačane kose.

3,500 RSD

Keratheramique ritual 

Vrhunski ritual za transformaciju i oporavljanje kose. Kerathermique Ritual prva je termoaktivna usluga restrukturiranja za održavanje kose. Pruža mekoću, sjaj i daje revitalizujći efekat.

9,600 RSD