Wedding blog

Kako pronaći najboljeg frizera za venčanje

kako odabrati frizera za venčanje

Postoji mnogo frizerskih salona na kojima možete potražiti frizera za venčanje, ali kao mlada, možda ćete se zapitati odakle da počnete. Umesto da se oslanjate isključivo na internet da biste vodili potragu za frizerom za venčanje, počnite tako što ćete se prijaviti kod svog trenutnog stiliste. Šanse su velike da imaju slobodan termin kada je tvoj najlepši dan i da shvataju tvoju viziju idealne frizure.

Ako vaš stilista od poverenja ne može da se pozabavi vašom kosom na dan vašeg venčanja, uvek može da vam da preporuku za svog kolegu/koleginicu.

Vodič kako pronaći najboljeg frizera za venčanje

Koristite preporuke

Slično kao da koristite preporuke za pronalaženje šminkera za dan venčanja, isto možete učiniti i za rezervisanje frizera za vaše venčanje. Ako vam se dopala svadbena frizura prijatelja, kontaktirajte njihovog stilistu i zatražite konsultaciju. Takođe možete kontaktirati svog ličnog stilistu čijem se radu divite. Ako ne rade svadbene frizure, verovatno mogu preporučiti nekoliko kolega koji to rade. Napravite listu preporuka i počnite od vrha.

Investirajte u testiranje kose

Pronalaženje najboljeg frizera za venčanje zahteva pokušaje i greške. Odaberite svog stilistu i na vreme počnite da rezervišete probe kose da biste testirali da li odgovaraju vašoj viziji. Važno je da uvek uradite probu nekoliko nedelja ranije.

Uverite se da frizer razume vašu viziju

Neophodno je imati varijaciju fotografija koje prikazuju stilove koje volite i ne volite. Potrudite se da napravite i fotografije venčanice kako bi oni znali kako da dopunjuju ceo izgled.

Budite otvoreni za promene

Čak i ako već imate na umu izgled, budite otvoreni za predloge frizera. Iako ne želite da se stilista potpuno odvrati od vaše vizije, oni možda imaju neki dobar predlog. Možda ćete se čak iznenaditi njihovom kreativnom vizijom i zavoleti je.

Testirajte svoju probnu frizuru

Poslednji korak u pronalaženju frizera za venčanje je da nosite frizuru tokom dana da biste videli kako se osećate. Ako niste 100% sigurni da se vidite sa tom frizurum na vaš najlepši dan, onda rezervišite naknadni probni termin. Još jedan detalj koji treba da testirate je kako “kosa drži”. Da li stalno pada? Ako je tako, proverite kod stiliste kako bi mogli da je pospeše tako da traje tokom dana. Ako ne mogu, razmislite da li je ta frizura zaista pravi izbor za vas.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla