Wedding blog

Kako da odabereš pravu frizuru za venčanje

kako da odabereš pravu frizuru za venčanje

Svaka mlada ima svoj način planiranja svog posebnog dana. Neke imaju sve isplanirano po tačkama nekoliko meseci unapred, dok druge planiraju sve u hodu. Ali bez obzira na to koji ste tip neveste, jedna činjenica važi: trendovi svadbene frizure se stalno menjaju! Evo kako da odabereš pravu frizuru za venčanje…

Odabir svadbene frizure

Odabir frizure za venčanje je gotovo jednako važan kao i odabir haljine. Ključno je da budete sigurni da imate pravi stil koji odgovara vašoj ličnosti i estetici venčanja. Evo idealnog plana odabira prave frizure za venčanje:

Inspiracija na Pinterestu

Najbolji savet nevestama koje traže savršenu svadbenu frizuru je da na Pinterest-u naprave board za svadbene frizure. Vrlo brzo ćete otkriti da su frizure koje sačuvate zapravo veoma slične, ako ne i iste.

Pripremite se na probu frizure

Dogovorite se sa svojim frizerom za probu frizure . Donesite fotografije svoje haljine, minđuša i predloga makeup-a Pokažite slike stilske inspiracije koju imate za svoj veliki dan svom frizeru. Isplanirajte zajedno sa svojim frizerom kakvu ćete frizuru poneti. Predlog je da ne idete suprotno vašim prirodnim stilskim tendencijama. Idite sa onim sa čime se najbolje osećate.

Venčanica kao inspiracija

Uzmite inspiraciju iz svoje haljine koji ste odabrali za vaš poseban dan. Upravo njen kroj, stil i materijali mogu vam dati odgovor kakva bi frizura najbolje njoj takvoj pristajala. Ako ste mlada koja ima dugu kosu i planirate da nosite haljinu sa otkrivenim leđima, dobra je ideja da napravite neke varijatnte frizure koje vam omogućavaju da pokažete leđa. Zatvoreni dekoltei mogu biti idealni sa podignutim frizurama koje izdužuju vrat, dok haljine bez bretela dobija romantičnu notu sa dužinom kose koja pada oko ramena.

Uzmite u obzir svoj veo ili aksesoare

Slično venčanici, glavni dodaci u kosi mogu da usmere vaš izbor u svadbenim frizurama . Ako postoji određena vrsta vela u koju ste se zaljubili, onda je i to važan segment prilikom odabira frizure. S druge strane, ako želite da ponesete neku krunicu, tijaru ili veliku šnalu predlažemo frizure koje najbolje ističu te detalje u vašoj kosi.

Razmotrite svoje svakodnevne frizure

Ovo je odlična tačka za odabir vaše svadbene frizure. Ako obično nosite puštenu kosu i ne želite previše promena na dan venčanja, onda će vam aksesoari odigrati veliku ulogu. Takođe, ako volite da vezujete kosu a ne nosite veo onda elegantan visok konjski rep može biti dobar izbor.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla