Saveti

Sve što niste znali o korišćenju Kérastase ulja

sve što niste znali o korišćenju kerastase ulja

Dobro znanje o upotrebi ulja za kosu je ključ za efektivno nanošenje ulja za kosu na sve tipove kose. Pravilna tehnika primene, količina i tajming mogu da naprave razliku između nezadovoljstva i besprekornog izgleda. Prepustite se savetima naših stručnjaka koji garantuju savršen rezultat, bez obzira kakva je vaša kosa.

Najčešća pitanja o korišćenju Kérastase ulja

  • Kako da nanesem hranljivo ulje za kosu i koliko ulja za kosu treba da nanesem?

Ovo je vrlo često pitanje i samo vaša kosa zna odgovor! Potrebna količina ulja za kosu kreće se od 1-5 pumpica u zavisnosti od dužine kose, teksture kose, debljine i stanja kose. Trik je da nanesete jednu do dve pumpice ulja za kosu istovremeno i ravnomerno rasporedite ulje za kosu.

Krenite sa manjim količinama. Počnite sa jednom pumpicom ulja za kosu, a zatim povećajte na dve ili tri pumpce. Dok ne dobijete željeni rezultat. Znaćete da ste naneli previše ulja kada vam kosa izgleda masno i izgleda kao da je otežana. Ako se to dogodi, ne brinite se, koristite Fresh Affair da apsorbujete masnoću ili težinu u kosi. Nakon nekoliko nanošenja ulja za kosu, znaćete svoj magični broj za savršen zdrav, sjajan, mekan izgled. Elixir Ultime ulje za kosu je proizvod broj 1 po prodaji, omiljen širom sveta i odlično ulje za kosu za negu.

  • Da li je najbolje koristiti ulje za kosu na vlažnoj ili suvoj kosi?

Zavisi od rezultata koji tražite. Nanošenje ulja za kosu na mokru ili vlažnu kosu znači manje sjajnu kosu, ali postoje i druge prednosti, kao što je raspetljavanje. Neka Kerastase ulja za kosu čak nude toplotnu zaštitu pre sušenja kose kao što je Discipline Oleo Relax. Kada se nanese na suvu kosu, faktor sjaja kose je veći, a vi ćete dobiti bolju kontrolu kovrdžanja. Za najbolje rezultate, predlažemo da nanesete kremu na kosu iz iste Discipline linije. Nakon toga nanesete 1-2 pumpice ulja za kosu ravnomerno od sredine dužine do kraja suve kose.

  • Koji alati za oblikovanje najbolje rade sa uljem za kosu?

Ulja za kosu su savršena dopuna stilovima koji se rade pomoću toplotnih alata. Preporuka je da se nanese kao prajmer za kosu pomenuta Discipline krema i ulje Elixir Ultime koje štiti kosu od oštećenja usled sušenja, tako da kosa ostaje jača i nahranjena tokom procesa stilizovanja. Kao sredstvo za završnu obradu nakon stilizovanja, ulja za kosu mogu ukrotiti neželjeno kovrdžanje, definisati oblik kose i dati joj više sjaja i mirisa. Za one dame koje posvetljuju svoju kosu kao što su balayage, folije ili platinasta plava, Blond Absolu Huile Cicaextreme je specijalno formulisan za njih. Ovo ulje pružaju kosi hidrataciju bez težine i oporavljaju oštećenu kosu.

  • Mogu li da koristim ulje za kosu kada sušim kosu na vazduhu, tj. bez upotrebe fena?

Apsolutno! Nanošenje ulja za kosu dok je kosa vlažna će nahraniti i zaštititi je od neželjenog kovrdžanja. Kada se kosa osuši, možete koristiti još jednu pumpicu ulja za kosu tako što ćete je zagrejati u dlanove i provući kosu između prstiju. Nanešeno ulje će kosi dati dodatni sjaj, zaštitu i trajni miris.

Pišite nam za još dodatnih pitanja ukoliko ih imate, tu smo da vam damo odgovore na njih.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla