Wedding blog

Kako uskladiti nakit sa svadbenom frizurom

kako uskladiti nakit sa svadbenom frizurom

Za svaku mladu venčanje je najlepši ali i verovatno najstresniji dan, i kao takav sa sobom nosi mnogo izazova. Od organizacije velikih pa sve do najsitnijih detalja. Često su mlade preplavljene tremom jer žele da njihov najlepši dan prođe savršeno. Naš današnji tekst je tu da vam pomogne kada je reč o izboru pravog nakita i prave frizure. Dajemo vam savete kako uskladiti nakit sa svadbenom frizurom.

Nakon što ste odabrale haljinu i frizuru koju ćete imati tokom svog najlepšeg dana, pitate se kako da svoj look upotpunite nakitom. Odgovor se krije u narednim redovima.

Punđa

Ukoliko je vaš odabir frizure na venčanju punđa, bilo da je ona sasvim elegantna ili messy imajte na umu da minđuše ovde igraju ključnu ulogu. Ako je vaša punđa elegantna izaberite jednostavnije minđuše. Birajte one sa velikim kamenom ili sa biserom, dok ako se odlučite za messy frizuru onda izaberite takozvane “luster” minđuše ili kako mi volimo da kažemo “viseće”.

Talasi

Talasasta duga kosa je često jedna od najtraženijih frizura za venčanje. Ovde možete biti sigurni da ako odaberete taktiku da spajate ogrlicu i minđuše u istom stilu nećete pogrešiti. 

Naš predlog su svakako kratke viseće minđuše i upečatljiva ogrlica.

Rep ili pletenica

Za one koji se odluče da nose rep ili pletenicu na venčanju i da pritom imaju haljinu sa otvorenim ramenima ili pak sa V izrezom, neka biraju ogrlicu sa visečim kamenom na sredini i minđuše koje se slažu uz istu.

Želimo vam da zablistate na svom venčanju i nadamo se da smo vam pomogli kako uskladiti nakit sa svadbenom frizurom.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla