Wedding blog

Inspiracija za letnja venčanja: Srednje duga kosa

paolla wedding blogNedavno smo vam izdvojili frizure koje možete izabrati za vaš najlepši dan ukoliko imate dugu kosu OVDE. Ako je vaše venčanje isplanirano za letnje mesece posebno su popularne frizure koje podrazumevaju pokupljenu kosu, ali i neodoljive talase.

Bilo da volite da nosite detalje u kosi, ili pak volite da stilizaciju svedete na minimum – veliki je izbor savršenih frizura koje možete izabrati za vaš najlepši dan.

Danas su nam inspiracija dame koje imaju srednje dugu kosu i dajemo im predloge koju frizuru mogu izabrati za svoje venčanje.

Srednje duga kosa i frizure za venčanja

srednje duga kosa frizure za venčanjaNiski poni sa atraktivnim aksesoarom u obliku loze.

Pokupljena kosa, negovan konjski rep i upadljiv dodatak su sve što vam je potrebno ako ste u potrazi za jednostavnom svadbenom frizurom za srednje dugu kosu.

Jednostavna niska punđa sa velom.

Biserna traka za glavu i veo su mogli da preplave ovaj stil da nije bio tako jednostavan, sa glavnim fokusom na uokvirivanje lica i dodatni volumen oko krune.

Za ljubitelje talasa u kosi i bisernih detalja.

Kremasta nijansa kose izgleda elegantno sa talasima, a poseban pečat ističe biserni dodatak u kosi.

srednje duga kosa frizure za venčanja„Nedovršena“ jednostavna stilizacija

Volite jednostavna stil i pletenice? Za vas je ova savršeno nesavršena varijanta. Vaša lob frizura daje vam priliku da napravite jednu pletenicu i sklonite prednji deo kose sa lica.

Visoka punđa sa oblikom ruže

Ne možemo da prestanemo da se divimo ovoj prelepoj punđi u obliku cvetnih latica koje daju romantičnu notu svečanoj kosi. Za one dame koje vole punđe i elegantan stil.

Neodoljive šiške i klasični updo

Bujne šiške definitivno dodaju dramatičnost klasičnom šinjonu. Za one dame koje ne vole da glamurozniji stil poput holivudskih zvezda.

Nadamo se da ste među ovim inspirativnim frizurama pronašli onu koja je idealna za vaše venčanje. Uskoro vam dajemo ideje kako da stilizujete kosu za svadbu ukoliko imate kratku kosu. Do tada, ne zaboravite da zakažete probu svadbene frizure nekoliko dana pred vaš najlepši dan.

Zablistaj.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com