Transformacija

Bronde kosa i sve njene stilizacije

bronde kosa

Jedna od najpoželjnijih nijansi kada je reč o kolorizaciji kose svakako je bronde. Zašto svi toliko vole bronde? Zato što je ova nijansa naročito efektna da se nosi tokom toplijih meseci. Danas ćemo se osvrnuti na to kako bronde kosu nose poznate ličnosti i kako je stilizuju. Možda baš ovde pronađeš inspiraciju za stilizaciju kose za neku posebnu priliku.

Za one koji ne mogu da odluče da li da postanu plavuša ili brineta, imamo dobre vesti: Ne morate da se odlučujete! Jedna od najtoplijih boja kose leta takođe je zlatni kompromis. Mi, naravno, govorimo o bronde kosi.

Bronda je prelepa kombinacija svetle do srednje plave pomešane sa smeđom bojom kose. Rezultat je osunčan izgled sa prirodnom mešavinom svetlijih i tamnijih nijansi, stvarajući živopisno, ali suptilno kretanje unutar kose.

Bronde kosa i svi njeni stilovi

bronde kosa stilizacijaOlivija Palermo i opušten stil

Preporučujemo vam da napravite pauzu od toplotnih alata kada postanete bronde jer nošenje vaše prirodne teksture daje poseban pečat ovoj kolorizaciji.

Takođe, savetujemo vam korišćenje ulja kao što je Elixir Ultime brenda Kerastase, koji možete poručiti OVDE kako bi kosa bila mekana i sjajna. Olivija Palermo nosi svoju verziju bronde kose sa njenim suptilnim slojevima.

Dženifer Lorens i klasičan stil

Dvobojna kosa koja mekana i počinje tamna od korena i postepeno postaje ledenija i svetlija dok se kreće kroz krajeve. Ona ga oblikuje u elegantan zalizani konjski rep.

Džidži Hadid i romantičan stil

Hadidini topli medeni pramenovi daju njenoj tamnoj bazi onu koju čini bronde kosu neodoljivom. Ona ga oblikuje u gornjiz punđu sa svojim šiškama zabačenim u stranu za super šik efekat.

bronde kosa stilizacijaRouzi Hantington-Vajtli i elegantan stil

Hladna baza za brinete Hantington-Vajtli je osvetljena nežnim zlatnim pramenovima za suptilnu bronde nijansu. Ona ga stilizuje u klasičnom polu podignutom stilu za dodir elegancije.

Dženifer Lopez i ženstven stil

Lopezine plave nijanse su meke i difuzne da se neprimetno stapaju sa njenom hladnom bazom brinete. Uparen sa njenim dugim slojevima, uokviruje njeno lice i dodaje dubinu i volumen njenom ukupnom izgledu.

Blejk Lajvli i šik stil

Ako ste prirodna plavuša i želite da postanete bronza, vaš proces farbanja počinje tako što ćete dobiti bazu za brinetu. Kada to postignete, vaš kolorista će dodati balayage ili pramenove srednje dužine kose kako bi stvorio željenu mešavinu smeđih i plavih tonova, kao što to nosi Blejk Lajvli. Njeni tamni koreni postepeno postaju svetliji do krajeva i postiže se neodoljiv bronde ombre.

Kom stilu si ti najsličnija i kako nosiš svoju bronde kosu?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com