Trendovi

Kolorizacija za zimu 2020. godine

kolorizacija za zimu 2021

Mnoge dame se vode onom parolom da je zima najbolje vreme da promenite izgled vaše kose. Naročito se to odnosi na promenu boje, zato se danas osvrćemo na kratak vodič kolorizacije za zimske mesece koji su u trendu ove godine.

kolorizacija za zimu 2021Strawberry Bronde

Izaberite popularnu nijansu za ovu sezonu. Reč je o nijansi koja može izgledati kao da je to vaša prirodna boja kose. Mešavina plave i pink nijanse daju popularnu strawberry bronde kolorizaciju. Često se za ovu nijansu kaže da je reč o pink boji okupanoj u zlato, drugi naziv je i strawberry gold. Eksperimentišite i vi sa njom ukoliko ste trenutno plavokosa dama i nećete pogrešiti.

Spiced Hot Chocolate

“Začinjena” topla čokolada za hladne mesece je pun pogodak. Čokoladno smeđa nijansa u kosi se lako i održava. Ljubitelj čokolade će se u ovu nijansu zaljubiti na prvi pogled. Ako niste spremni na drastičnu promenu izgleda a već pripadate smeđokosim damama ovo je trend u farbanju kose za vas.

kolorizacija za zimu 2021Creamy Blonde

Dašak tople nijanse plave za zimski period je veoma moderan izbor. Ova nijansa najviše naginje na izgled prirodne plavuše.  Kremasto plava boja blagih nijansi i kontrasta se radi pomoću balayage tehnike.

Caramel

Karamel nijansa sa svetlijim pramenovima je jedna od nama omiljenih kolorizacija. Postanite vlasnica kose sa nijansom karamele i ispratićete jedan od glavnih trendova kada je kolorizacija za zimu 2020. godine u pitanju.

kolorizacija za zimu 2021Sunset Bronde

Kombinacija plavuše i brinete u jednoj kolorizaciji jeste upravo ovaj trend u farbanju kose – “sunset bronde”. Često imamo prilike da jednu od poznatih ličnosti vidimo sa ovim nijansiranjem kose, a reč je o modelu Beli Hadid.

Chocolate

Ko još ne voli čokoladne nijanse u kosi… Ova mlečna nijansa odlično pristaje na dužoj kosi i lako se održava. Čokoladna fantazija je veoma zahvalna i kada je odabir stajlinga u pitanju.

kolorizacija za zimu 2021Honey Blonde

Medene nijanse su nam posebni favoriti tokom zime. Jedna od kolorizacija koja je naročito popularna tokom jesenjih i zimskih meseci. Blago taman koren kose u kombinaciji sa medeno plavom nijansom.

Ash Blonde

Ova lista nije mogla da se zamisli bez ash blonde trenda. Još jedna nijansa koja će obeležiti sezonu pred nama je ash blonde koja dokazuje kako hladnije nijanse srebrno-plave u kosi mogu izgledati odlično.

Koju kolorizaciju vi birate za ovu jesen?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com