Saveti

Ljubičasti šampon za plavu kosu bez žutila

šampon za plavu kosu kerastase

Ako ste i vi jedna od onih dama koja je kosu obojila u plave nijanse onda vam je poznato da se nakon samo dve nedelje od farbanja pojavljuju žuti podtonovi na kosi. Upravo oni čine da vaša kosa ne izgleda baš onako kako ste želele. Zato vam se s ponosom možemo pohvaliti sa ljubičastim šamponom za kosu koji rešava ovaj problem.

Reč je o ljubičastoj kupki za kosu iz linije Blond Absolu poznatog brenda Kerastase. Ljubičasta kupka Violet je najbolji prijatelj svim plavokosim damama. Ovaj snažni ljubičasti šampon bogat je neutralizujućim agensima za trenutno uklanjanje mesinga i žutih nijansi. Idealna kupka za kosu za hladne plavokose i približne nijanse. Redovnom upotrebom ovog šampona pružate vašoj kosi trajnu zaštitu protiv mesinga.

šampon za plavu kosu blond absolu kerastase

Velika prednost Blond Absolu Violet kupke za kosu je ta što štiti kosu od svakodnevne oksidacije i zagađenja. Vaša kosa nakon nekoliko korišćenja dobija veličanstven sjaj i neodoljivu mekoću. Kupka je obogaćena moćnom kombinacijom hijaluronske kiseline i cveta edelweiss što je ključna formula za trenutno naglašavanje bistavosti plave kose. Prilikom nanošenja kupke Blond Absolu Violet ona duboko prodire u kosu i neguje njena vlakna.

Glavne prednosti kupke su:

  • Trenutno neutrališe mesingane i žute nijanse
  • Čini kosu za 94% jačom kada se koristi u kombinaciji sa Cicaflashom iz iste linije
  • Uklanja nečistoće i čestice zagađenja
  • Regeneriše površinu vlakna kose do 46% u kombinaciji sa Cicaflashom

Kao što smo već spomenuli ključni sastojci su kombinacija moćne hijaluronske kiseline i cveta edelweiss. Hijaluronska kiselina čini da obnavlja vlakna dubinski i čini ih negovanim. Ova ultra koncentrovana kiselina jača kosu i sprečava da dođe do njenog pucanja. Cvet edelweiss je efektan antioksidant za zaštitu kose od svakodnevnog oštećenja. On takođe čini da kosa bude meka i umiruje osetljiva vlakna kose.

Kupka Blond Absolu Violet sadrži ultraljubičaste neutralizatore tj. visoko koncentrovane pigmente koji deluju odmah na vlakna i neutrališu žute podtonove dajući kosi blistav prirodan sjaj.

Neka vaša plava kosa izgleda lepo i negovano, baš onako kako ste oduvek i zamišljale.

Kuplu Blond Absolu Violet možete poručiti na našem online shopu OVDE, a cela linija Blond Absolu vam je dostupna na linku OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com