Inspiracija

Parna presa koja čini da tvoja kosa bude posebna

Parna presa steampod loreal

Ukoliko je tvoja kosa neukrotiva i želiš da je stilizuješ po želji rešenje se krije u L’Oreal Steampod 3.0 X Karl Lagerfeld parnoj presi za kosu. Izrađena od visoko kvalitetnog gvožđa omogućava da para iz prese nežno prodire u vlakna kose, ispravljajući ih i istovremeno ostavljajući kosu svilenkastom i mekom.

Parna presa steampod lorealŠta čini ovu presu posebnom? Steampod parna presa za kosu namenjena je svim tipovima kose i ono što je takođe jako bitno čuva prirodnu vlažnost kose.

Ova presa poseduje ugrađen češalj koji ravnomerno štiti kosu duž ploča. Toplota iz pare i ugrađeni češalj u Stempod presi zapravo unose manji pritisak na kosi, i manje vremena utrošite na ispravljanju kose.

Steampod uređaj za stilizovanje kose je kombinacija znanja eksperata u oblasti tehnologije i lepote. Para iz prese pomaže da na veoma nežan način postignete snažne i dugotrajne rezultate. Iz udobnosti svoga doma možete da kreirate različite frizure sa rezultatom sjajne i pokretljive kose. Ispitivanja su potvrdila da sa ovom parnom presom dolazi do 78% manje oštećena kose što je veoma dobar rezultat. Hidrirajuća parna presa za kosu daje kosi trenutan sjaj, čini je 45% disciplinovanijom, 50% zaglađenijom i postiže se dugotrajan anti frizz efekat. Parna presa steampod loreal

Šest prednosti L’Oreal Steampod 3.0 X Karl Lagerfeld parne prese

  1. Eksluzivan rezultat pare – 0,8g/min stalne koncentracije pare za ujednačen rezultat na kosi.
  2. Tehnologija duplih ploča – otporne plutajuće ploče.
  3. Integrisan češalj – raščešljava kosu dok stilizuje. Fiksira kosu na mestu za lakše stilizovanje.
  4. Kontrola toplote – 3 vrste podešavanja toplote od 180 do 210 stepeni. Automatska provera toplote: 2x/sekundi
  5. Integrisani rezervoar za vodu – jedno korišćenje za do 192m kose. Koristite vodu bez minerala.
  6. Rotirajući kabl – jednostavno stilizovanje talasa.

Rezultati su očigledni. Zbogom neukrotivoj i neposlušnoj kosi. Zaboravite na prese koje se zagrevaju. Otkrijte Steampod parnu presu.

Ograničena serija Steampoda je kombinacija brenda L’Oreal Professionnel Paris i Karl Lagerfeld, za inovaciju i šik estetiku. Tanji i lakši dizajn novog Steampoda sadrži integrisan rezervoar za vodu, rotirajući kabl i integrisan češalj, sada u crnoj boji. Upotpunjen je crnom kožnom futrolom za potpunu zaštitu od toplote i lakše prenošenje.

Parnu presu L’Oreal Steampod 3.0 X Karl Lagerfeld možete poručiti po sniženoj ceni preko našeg online shopa OVDE.

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com