Inspiracija

Parfem za kosu kao must have proizvod

Parfem za kosu

Svi mi volimo da nam kosa izgleda negovano i lepo, a završni korak da bi ona bila neodoljiva jesu upravo parfemi za kosu. Danas ćemo se osvrnuti na to kako nam parfemi pomažu da negovana kosa zaseni sve one u našem okruženju.

parfem za kosuVolimo lepe i prijatne mirise i upravo biramo one koji su obogaćeni nama omiljenim notama. Koliko ste se puta samo našli u situaciji da se prilikom spremanja za neke posebne prilike „okupate“ u omiljene note vašeg parfema, pa tako i naprskate vašu kosu istim? Zato su se pojedine kompanije pozabavile time da osmisle parfeme koji su namenjeni isključivo za kosu.

Pored toga što pružaju kosi prijatan i intenzivan miris parfemi za kosu su dizajnirani tako da budu završni korak u njenoj nezi. Parfemi oporavljaju, neguju i štite kosu od nepovoljnih uticaja. Danas vam predstavljamo luksuzni parfem za kosu brenda Kerastase iz linije za revitalizaciju kose Chronologiste. Španski parfimer Alberto Moriljas je dizajnirao specijalni uljani parfem za kosu koji pored toga što kosi pruža luksuzan miris on je i neguje.

Reč je o Chronologiste Huil de Parfum proizvodu koji je u uljanom stanju. Njegove glavne prednosti i benefiti su ti što ostavlja kosu intenzivno mirisnom, neguju kosu i pružaju joj blistav sjaj. Bitan je korak u intenzivnoj ishrani i revitalizaciji kose. Ovo mirisno ulje za kosu sadrži izuzetnu kombinaciju nota i to čajne ruže i mošusa. Miris je istovremeno senzualan i nežan i ostaje dugotrajan na kosi.

Meka i glatka kosa će postati imperativ nakon korišćenja samo jedne bočice luksuznog parfema. Obnovite i revitalizujte vašu kosu koja je iscrpljena uz ovaj neodoljiv parfem.

Napominjemo i to da je Chronologiste parfem namenjen svim tipovima kose. Sigurni smo da će vam ovaj parfem postati omiljen korak u nezi kose.

Chronologiste parfem za kosu možete poručiti na našem ONLINE SHOP-u OVDE.

Celu liniju za revitalizaciju kose Chronologiste možete pronaći OVDE.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com