Trendovi

Hair trendovi za 2021. godinu

trendovi za 2021. godinu

Dolaskom nove godine koja nam kuca na vrata dolaze i novi trendovi kada je reč o stilizaciji kose. Danas ćemo se osvrnuti na one koji će po našem mišljenju biti najpopularniji tokom naredne 2021. godine. Izaberite onu frizuru koja se vama najviše dopada i stilizujte je po svojoj meri.

trendovi za 2021. godinuBob

Bob je klasična frizura koja postoji vekovima. I dok smo tokom godina videli razne interpretacije boba, uvek dolazimo do neke modernije varijante ove frizure. Naredne godine nosiće se što prirodnija verzija boba. U zavisnosti kakva je vaša kosa variraće tupi rezovi boba ili pak blago stepenasti. Dužina frizure će biti do nivoa brade, a za stilizaciju će bibti dovoljno da ga ponesete tako što ćete kosu skloniti iza uha ili blago uviti krajeve.

Pixie cut

Veoma popularna kratka frizura koja nije bob jeste i pixie cut. Sve više se dama odlučuje za smele varijante ove kratke frizure. Ukoliko ste otvorene za promene i eksperimentisanje probajte sa ovom frizurom. Kažu da sa skraćivanjem duge kose oslobađate se starih uspomena koje želite brzo da zaboravite. Tako da, ukoliko želite „nov list“ u narednoj godini probajte sa pixie frizurom da započnete godinu. Naša prva asocijacija na kratak „dečački pixie cut“ jeste velika Mia Farov.

Razbarušen stil

Siilisti širom sveta komentarišu da nam dolaze trendovi koji su smeli, osnažuju i oslobađaju, a jedan od glavnij jeste „čupavi stil“. Što razbarušenija stilizacija to je izgled prirodniji. Stepenasto šišanje na dugoj kosi pomažu da se postigne ovaj look na dužoj kosi. Veliki akcenat se daje na razbaruđene talase bilo da imate dugu kosu sa ili bez šiški.

trendovi za 2021. godinuKosa srednje dužine

Ako već duže vreme pokušavate da „oraspoložite kosu“, ovo je dobra vest za vas – šišanje srednje dužine postaće broj jedan 2021. godine. Ne morate da brinte o ovoj čuvenoj „nezgodnoj“ dužini jer ćete u potpunosti biti u trendu sa njom ove godine.  Stilisti smatraju da sve više ljudi radi od kuće i da će ili bob ili dužina do ramena biti najtraženiji jer su najlakši za stilizaciju koju sami možete uraditi kod kuće.

Šiške sa strane

Pitate se – a šta je sa šiškama? Najviše su se nosile ranih 2000. godina. U jednom trenutku su ih neke dame nosile, a već u drugom svi smo ih voleli. One se vraćaju na velika vrata 2021. godine a reč je o šiškama sa strane. Malo ovoga puta dolaze u drugačijem pakovanju, a to iz razloga što su nešto duže nego ranije. Veliki savet je da ih nikako sami ne skraćujete kod kuće. Bočne šiške mogu biti super stilizovane za nešto posebnije prilike, a mogu biti i slatke i ležerne za svaki dan.

Koji trend ćete vi ispratiti ove 2021. godine koja nam polako stiže?

Do neke naredne teme,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com