Inspiracija

Frizure za doček Nove godine gde god da ste

frizure za doček nove godine

Doček nove godine nam je sve bliži. S obzirom na okolnosti u kojima smo se svi našli možda i niste planirali da negde odete u provod u novogodišnjoj noći. Ali, to nam neće pokvariti planove da ispratimo staru, a dočekamo novu 2021. godinu u punom sjaju. Svojim najboljim izdanjem dočekajte Novu godinu i privucite time sve najlepše želje koje ste poželeli. Danas smo izdvojili nekoliko efektnih, glamuroznih i ženstvenih frizura koje vam mi preporučujemo za novogodišnju noć.

frizure za doček nove godineUkrasi ili nakit za kosu mogu da učine da izgledate fantastično u novogodišnjoj noći. U kombinaciji sa glamuroznom punđom to će biti zaista pun pogodak. Žene sa dugom kosom na raspolaganju imaju tu mogućnost da od svoje kose naprave efektne frizure poput ovih u vidu konjskog repa. Isticanje volumena kose je i na ovaj način moguć.

Tip frizura sa efektnim punđama daće svakom autfitu dozu sofisticiranosti i sa njima ćete se osećati poput prave dame. Najelegantnije frizure za novogodišnju noć su podignute frizure koje otkrivaju lice, a krase ih šiške bilo da su sa strane ili na razdeljak. Ukoliko vam je kosa posvetljena to će ovoj frizuri dati poseban pečat.

Glamurozne frizure za doček

Nema žene kojoj punđa ne stoji dobro zato su nam one posebno inspirativne za ovu priliku. Baš iz razloga što je tako elegantna, ona je sama po sebi dovoljna za novogodišnju noć.

frizure za doček nove godine

Visoka punđa sa puštenim pramenovima sa strane za dozu ženstvenosti ili pak niska punđa sa efektnom šnalom – nećete pogrešiti. Izaberite onu sa kojom ćete najbolje uskladiti svoj stajling.

Doza glamura sa talasima u kosi bilo da su sitniji ili krupniji je uvek poželjna. Eksperimentišite kada je uvijanje kose u pitanju. Iskoristite dugu kosu na pravi način i postignite holivudske lokne za ovu posebnu noć. Uredno pokupljena kosa u uvijenu punđu za nešto jednostavniju varijantu je isto nepogrešiv izbor. Za one koje vole talase u kosi nešto zahtevnija varijanta koja vam dopušta da je stilizujete po vašoj želji.

Kakva će biti vaša novogodišnja frizura?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com