Trendovi

Vodič kroz kolorizaciju za jesen 2020. godine

Vodič kroz kolorizaciju za jesen

Umesto da zadržite postojeću boju kose i ove jesenje sezone, razmislite o tome da unesete neke promene. Slavne poznate ličnosti poslužile su nam kao inspiracija kada je kolorizacija za jesen u pitanju. Sa dolaskom hladnijih dana neka se u vašoj kosi pronađu nijanse koje će dominirati ove jeseni. Ovo su neke od njih…

Vodič kroz kolorizaciju za jesenFlaming Red

Ovo je prirodna boja kose glumice Džesike Čestejn. Postanite crvenokosa dama ove jeseni i ispratićete glavni trend kada se radi o kolorizaciji za ovu sezonu. Predlažemo da ukoliko imate dugu kosu a izaberete ovu nijansu da stilizujete kosu u vidu lokni i talasa. Verujemo da će dame koje vole da eksperimentišu upravo flaming red izabrati za hladnije mesece.

Classic Brown

Prva asocijacija na jesen i kosu jesu i braon nijanse. Klasinča braon nikada neće izaći iz mode kada je kolorizacija za ovo godišnje doba u piranju. Ukoliko ste prirodna brineta onda ćete možda ostati dosledni da ne menjate bar ove sezone ništa kod izgleda kose. Duga kosa sa talasima ili pak kratak bob sa šiškama uz klasičnu braon nijansu su in.

Vodič kroz kolorizaciju za jesenBright Colors

„Neprirodno“ je novo prirodno. Kombinacija dve boje koje niste mogli da zamislite apsolutno su odličan spoj, tako bar ove jeseni. Crna kosa i neon zelena ili pak platinasta plava i tirkizna plava. Ako ste skloni drastičnim promenama onda čik odolite upečatljivim bojama.

Creamy Blonde

Mlečna mešavina platine i popularne plave je savršena nijansa ukoliko i ove jesenje mesece želite da ostanete dosledne tome da budete plavuša. Kosa koja pada preko ramena i bujna kosa koja je naglađena blagim talasima vole ovu mešavinu nijansi, ali ništa manje to nije slučaj ni sa kratkom pixie cut frizurom.

Vodič kroz kolorizaciju za jesenBronde

Iako je bronde bio među najkomentarisanijim trendovima prošle godine volećemo da ga nosimo i krajem ove godine. Brinete koje vole svetle pramenove će sigurno izdominirati sa bronde trendom. Ukoliko je vaš ten svetliji upravo će bronde u vašoj kosi učiniti da vam lice izgleda „toplije“.

Caramel Highlights

Ukoliko imate izrazito tamnu boju kose ali želite da je posvetlite onda birajte nijanse karamele. Odlično ovaj način kolorizacije ponele su i pevačice Sijera i Dženifer Lopez. Predlažemo kosu stilizujete tako što čete nositi razdeljak na sredini i kosu uviti u lokne, ili pak nositi popularnu polu podignutu kosu sa jednom punđom.

Koju kolorizaciju vi birate za ovu jesen?

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com