Trendovi

Vodič kroz kolorizaciju za jesen 2019. godine

trendovi za kolorizaciju jesen 2019

Podelili smo sa vama koje su to frizure moderne ove jeseni. Taj tekst možete pročitati ovde. Sada je red da priču o trendovima za ovu sezonu upotpunimo i zaokružimo. Tema je – moderne boje kose za jesen 2019. godine.  Za početak želimo da imate na umu da svaki od trendova možete implementirati u sopstveni stil onoliko koliko želite. Povedite računa i o tome da trend koji odaberete ide uz vaš ton kože. Uživajte u današnjoj inspiraciji!

boje za kosu za jesen Pretapanje jesenjih boja

Zvuči kao drastična promena? Ova kolorizacija to zaista i jeste. Za sve one koji žele nešto potpuno drugačije i u duhu sezone ovo je pravi izbor. Nekoliko efektnih nijansi u kosi sa jakim kontrastom rezervisano je samo za najodvažnije. Verujemo da ovako drastične promene vredi napraviti bar jednom u životu, stil je tu da nas dopunjuje i učini nas jedinstvenim. Budite hrabre!

cimet kosa balajažCimet balayage ili pramenovi

Balayage ove sezone oblači cimet nijanse i takooo nam se dopada! Za sve one koje imaju tamniju boju kose i žele da osveže svoj look evo idealnog predloga. Balayage je verovatno najsuptilniji način da postignete glamurozan izgled u svakodnevnom stilu. Obožavanje ove nijanse može trajati cele godine i uvek ćete biti u trendu. Na vama je samo da odaberete balayage ili upečatljive pramenove.

svetli pramenovi za jesen Svetli pramenovi koji idu “uz lice”

Svetliji pramenovi koji idu “uz lice” je jedan savršen detalj kojim postižete isticanje sopstvenih kontura na licu i make up-a koji nosite. Ovaj detalj možete nositi na ombre, balayage, pramenove… Najlepše stoji na talasastoj kosi, ali zato odgovara svakoj dužini kose. Profesionalni kolorista će vam na osnovu vašeg stila, vašeg stanja kose i željene boje predložiti nijansu za vas.

bakarne i crvene nijanse za jesenBakarne i crvene nijanse

Bakarna, predivna bakarna… Mnogi kažu da jednom kada otkrijete svoju nijansu crvene ostajete joj verne zauvek. Kada pogledate kolorizacije iz našeg salona (3 i 4) lako je da poverujete u to. Sa kojim bojama to postižemo:

  1. boje bakarne[INOA] · Doživite sunčano iskustvo sa INOA bojama. Bez mirisa i kremaste teksture, ostavlja kosu glatkom i svilenkastom. Budite spremni da otkrijete naš novi pristup bojama od 2 tona: LE HAIR BRONZING.
  2. [MAJIREL] · Štiti kosu i zaglađuje površinu kako bi se u prvi plan stavila neverovatna boja. 40 godina nakon lansiranja Marijel je i dalje sinonim za inovacije i trend. Otkrijte nove hair bronzing nijanse.
  3. [DIA RICHESSE] · Obogaćuje prirodnu boju finim nijansiranjem i vidljivim refleksima. HAIR BRONZING nijanse dodatno čine vašu kosu lepšom.

pečurka plava nijansa boja za jesenPečurka plava

I na kraju poslednja, ali ništa manje predivna kolorizacija za ovu jesen je Pečurka plava. Koloristi je upravo ovako nazivaju, a nas neodoljivo podseća na zauvek omiljene pepeljaste kolorizacije. Primetan kontrast ili predivno pretapanje – na vama je da odberete nijansu za vas za ovu jesen.

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: harpsersbazaar.com, pinterest.com