Kao i svake sezone, inspiraciju za nove moderne frizure tražimo na modnim pistama, crvenom tepihu ali i u vama samima. Važno je znati da bez obzira na trendove, vaš lični stil može biti inspirativan i pravi vodič na putu do lepe i moderne frizure. Uživajte u inspiraciji koja sledi. Tema je naravno – moderne frizure za jesen 2019. godine.

CIK-CAK FRIZURA

Da li se sećate da su početkom 2000-ih godina svi hteli cik-cak kosu? Ovaj trend se sada vraća na scenu i to u punom sjaju! Rado ga nose kako poznate dame tako i svi oni koji prate trendove. Savršen je izbor za svaku priliku – kako one elegantnije tako i one neformalne. Perfektno stoji na dugoj kosi, bila ona bojena ili ne, sa pramenovima ili balayage-om, cik – cak svima dobro stoji. Savetujemo vam da ga probate osim na puštenoj kosi i u varijanti sa konjskim repom.

UPEČATLJIVI DETALJI U KOSI

Počeli smo ovog proleća i leta sa velikim šnalama, a tako i nastavljamo. Ipak dodajemo neke prave jesenje detalje – rajfove od pliša u tamno zelenoj boji (probajte i burgundy crvenu i senf žutu), srebrne i zlatne šnale u XXL dimenziji, i naravno neodoljivi print. U slučaju ovih detalja imajte na imu samo jedno – više je više. Kombinujte, igrajte se i uživajte u eksperimentisanju sa ovim aksesoarima. Jesen je idealna za to!

RAZDELJAK NA SREDINI

Predivna kolorizacija i divno isfenirana kosa? Fali samo jedan trik! Kosu podelite baš na sredini i imate modernu jesenju frizuru. Ovaj trend zaslužuje posebnu kategoriju, jer ga je tako lako nositi a efekat je očaravajući. Ponekad je zaista potrebno tako malo da bismo izgledali fenomenalno. Zar ne?

SJAJNA KOSA

Kako god da stilizujete svoju kosu ove jeseni ne zaboravite da joj dodate malo sjaja. Blistava sjajna kosa je u trendu ove jeseni! U našem salonu možete pitati za stručni savet i naš tim će vam preporučiti idealnu negu za vaš tip kose, koja ukoliko je zdrava postaće lako i sjajna uz odabir pravih proizvoda ili tretmana. U svojoj ponudi imamo i fantastične Kerastase proizvode za stilizovanje kose koji u isto vreme štite od izlaganja visokim temperaturama tj. feniranju i čine kosu blistavom.

„ZAVESA“ ŠIŠKE

Šiške su se oduvek smatrale savršenim potezom kada poželimo promenu u sopstvenom stilu. Ove sezone poznate dame obožavaju „Zavesa“ šiške.  Reč je o tzv. “curtain” (“zavesa”) šiške koje imaju za cilj da uokvire i istaknu konture lica. Stoje odlično na svakoj dužini kose, a u zavisnosti od frizure mogu izgledati drugačije. Za razliku od klasičnih šiški, njih odlikuje duža dužina i razdvojeni način na koji se nose. Najčešće su jednobojne, ali dame se odlučuju i  za “face-framing” tehniku koja zahteva farbanje debljih pramenova šiški koji dodatno “uramljuju” lice.

NISKO VEZAN RAVAN ILI TALASAST REP

Perfektno zalizan rep – bilo ravan ili talasast je tako glamuraozan i tako poželjan trend ove jeseni. Ne samo da odlično stoji na svakoj dužini i kolorizaciji već se i lako kombinuje uz svaki modni stil. Često ga viđamo na crvenom tepihu, znamo da ga Dženifer Lopez i Kendal Džener prosto obožavaju. Da li ga volite i vi? Elegantan i glamurozan u isto vreme!

BANANA PUNĐA

Punđa je uvek u modi, a ove jeseni nose se „banana“ punđe! I to na sledeći način: Elegantne i nisko pozicionirane – za svadbe i elegantne prilike, messy varijanta za svaki dan, sa detaljem u kosi – kada to prilika zahteva i predivno elegantno pokupljene za svaki trenutak kada poželite da se osećate posebno.

Čekamo vas u našem salonu da otkrijemo vašu jesenju frizuru! O modernim kolorizacijama za ovu jesen čitajte uskoro!

Do neke nove teme,

Vaša Paolla

Izvor slika: pinterest.com