Inspiracija

Najbolje frizure prema horoskopu 3. deo

frizure prema horoskopu

Vreme i za poslednja četiri znaka horoskopskog niza i preporuke modernih frizura. Prethodnu priču možete pročitati ovde. Danas nastavljamo u istom maniru i otkrivamo koje to frizure savršeno pristaju Strelcu, Jarcu, Vodoliji i Ribama. 

najbolje frizure za strelčeveNAJBOLJE FRIZURE – STRELAC

Kada posmatramo stil žene Strelca možemo reći da tu postoji pomalo od svega. Žena Strelac je poznata po svom velikom samopouzdanja i zbog toga tako lako nosi različite stilove.

Postoje dani kada uživa u svojoj dugoj talasastoj kosi, a onda za samo 24 sata odluči da promeni totalno svoj look i ponese zanosan paž ili dečačku pixie frizuru. Posmatrajući stil dve glumice koje su u horoskopu upravo ovaj znak dolazimo do sledećeg zaključka. Strelac uživa u ispoljavanju svoje ženstvenosti kako od modnog tako do beauty stila. Pravi primer toga je stil glumice Ketrin Higl.  Ketrin je poznata po svojoj zanosno plavoj boji. Bila ona med, platinum ili nijansa šampanjca, Ketrin je verna svetlijim tonovima. Kada je reč o stilizovanju kose Strelac voli da proba sve, od talasa do ultra ravne kose.  Ipak, svi se sećamo i njene brineta epozode.
Druga predstavnica ovog znaka je Skarlet Johanson. I zaista kada pogledate kako zrači na crvenom tepihu, lako možete da pogodite da je Strelac.  Iako je probala dosta toga, od tamnije do svetlije boje, kratko ošišane, pomalo urbane i dečačke, do ženstvenih uvojaka kao iz tridesetih godina prošlog veka mi glasamo, bar kada je ona u pitanju, uvek za pramenove i kratku kosu!

najbolje frizure za jarčeveNAJBOLJE FRIZURE – JARAC

Jarčevi su ljubitelji posebnih tretmana i dosta pažnje posvećuju nezi kose. Na svojoj beauty polici imaju veliki broj preparata za negu kose, od prajmera preko standardnih do različitih ulja i leave in proizvoda. Kada je reč o bojenju kose tu su veoma zahtevni. Obožavaju pramenove i ne plaše se da eksperimetišu sa bojama ali zahtevaju perfektnost.

Stilizacija kose je za njih prava zabava. Uživaju u nošenju pletenica bilo na dugoj, veoma dugoj ili kratkoj kosi. Često će pletenice odabrati i za svečane prilike.  Šiške su obavezne, posebno ako često nose konjski rep ili puštenu kosu. Prave predstavnice ovog znaka su Sijena Miler i Nina Dobrev. Obe vole da eksperimentišu sa svojom kosom. A neobični detalji u kosi poput metalnih ukrasa ili plišanih traka su must have.

najbolje frizure za vodolijeNAJBOLJE FRIZURE – VODOLIJA

Žena Vodolija pre svega voli slobodu i uživa u isprobavanju novih trendova. Takođe voli svoju prirodnost i sa puno stila je implementira u svaki izgled. Pravi primer za to su pevačica Šakira i glumica Dženifer Eniston. Bilo da je njihova kosa prirodno kovrdžava ili prirodno ravna, Vodolija neće u potpunosti bežati od svoje prirodnosti, već toliko da pokaže da može da bude u kreiranju sopstvenog stila moderna i hrabra.

Duga loknasta kosa, ispravljena u kombinaciji sa diskretnim pletenicama, ili kombinacija puštene i podignute kose – ukoliko vam je kosa poput Šakirine ova pevačica vam može biti prava inspiracija, od stilizacije do bojenja kose. Sa druge strane Dženifer Eniston ima prirodno ravnu kosu, i divno je nosi, a i njene kolorizacije i plavu boju je nemoguće ne voleti.

frizure prema horoskopu za ribeNAJBOLJE FRIZURE – RIBE

Kada kažemo Žena Riba pre svega pomislimo na veliku dozu elegancije i ženstvenosti. Ribe vole svoju dugu kosu, ali ako postanu svesne toga da im savršeno stoji i kratka kosa sa puno stila će je nositi bez ikakvih problema. Eva Mendez je jedna od onih pripadnica ovog znaka koja uživa u nošenju detalja u kosi. Dok Lili Kolins kao mlađa pripadnica polako ali sigurno eksperimentiše sa frizurama ispoljavajući u svakoj svoju prefinjenost i ženstvenost.

Ribe su oprezne u kolorizaciji, jednom kada otkriju kakva im boja stoji ostaju joj verene, dok sa stilizovanjem vole da eksperimetišu. Talasi, ravna, kratka, duga, podignuta, sa detaljima – važno je samo da ispoljava ženstvenost.

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: Pinterest