Inspiracija

Najbolje frizure prema horoskopu 1. deo

frizure prema horoskopu

Bilo da verujete u astrologiju ili ne, malo zabave u kombinaciji sa trendovima i savetima nikad nije na odmet. Zar ne? Danas ćemo pričati o modernim frizurama koje odgovaraju vašem horoskopskom znaku. Neka vam ovi predlozi posluže kao inspiracija za već sledeću posetu našem salonu. Ovo su najbolje frizure prema horoskopu za znakove Ovan, Bik, Blizanac i Rak.

najbolje frizure za ovnoveNAJBOLJE FRIZURE – OVAN

Žena Ovan se ni malo ne plaši da ispobava nove trendove, bilo da je reč o modi ili lepoti. Šta više, uvek su prve i najodvažnije kada je reč o testiranju nove kolorizacije, oblika frizure ili nekog novog načina nege. Ovnovi su spremni da vas zadive. U jednom trenutku imaće predivnu, dugu, bujnu kosu, a već u sledećem nosiće neverovatno kratku pixie frizuru.

Žena Ovan obožava detalje u kosi, bile to šnalice, rajfovi, zanimljive gumice za kosu… One znaju kako da istaknu svoje lice dodatno upravo ovakvim detaljima. Žena Ovan voli da joj je kosa sklonjena sa lica te uživa u nošenju pletenica, konjskih repova, messy punđi… Žena Ovan prva je u redu za isprobavanje nečeg novog pa tako rado će probati šiške, ali kada joj se učini da njen stil čine previše detinjastim jedva će čekati da ponovo budu duge. Njihov stil, bar kada je u pitanju kosa, ne može stati u jednu rečenicu. Oblik frizure i boja kose ne zavisi toliko od prilike koliko od njihovog raspoloženja. Ovan modu doživljava kao igru i njegovoj kreativnosti niko ne može odoleti.

najbolje frizure za bikoveNAJBOLJE FRIZURE – BIK

Žena Bik je romantična i obožava elegantan stil. Za njih je frizura odraz njihovog stava, poruke koju žele da ostave i sredstvo za zavođenje jačeg pola. Veliki broj pripadnica ovog znaka savršenom frizurom smatra dugu kosu, besprekornu kolorizaciju i perfektno feniranje. Obožavaju vintage modu i duh starog Holivuda.

Žene Bikove generalno karakterišu lepe crte lica, tako da je lepa kosa samo dodatni ukras. Frizure koje biraju su ženstvene, glamurozne, pune volumena… U najvećem broju slučajeva obožavaju da im je kosa puštena, retko kada se odlučuju za podignutu ili pokupljenu varijantu. Velike lokne na puštenoj kosi su must have. A kada ne nose lokne, onda se odlučuju za kosu zalizanu unazad kako bi istakle svoje lepo lice. Prirodne, zavodljive i senzualne – takve frizure vole Bikovi.

frizure prema horoskopu za blizanceNAJBOLJE FRIZURE – BLIZANAC

Blizanci uživaju u promenama i čestom testiranju novih stilova. Pripadnice ovog znak vole ženstvene frizure, ali će svakoj dati neki svoj pečat. Kombinovaće stari holivudski glamur i wet look, probaće neku vatrenu nijansu balayage-a, dodaće malo messy toucha na naizgled jednostavno isfeniranu frizuru…

Kada požele da izgledaju mlađe probaće šiške, ali ako im to brzo dosadi, odlučiće se na nadogradnju, i to za samo nekoliko nedelja. Žena Blizanac obožava stepenasto šišanje i efekat sunca u kosi. Za njih je savršena frizura prvo savršen oblik pa onda sve ostalo. Oblik frizure mora odgovarati njihovom obliku lica i tako predstavljati savršen ram. Blizanci nisu ljubitelji detalja u kosi. Izuzetno vode računa o nezi tako da im je kosa uvek savršeno blistava i zdrava. Blizanci vole da kombinuju klasiku i moderno i to im savršeno polazi za rukom. 

 

frizure prema horoskopu za rakoveNAJBOLJE FRIZURE – RAK

Žena Rak voli da prati trendove, čuje savete stiliste, ali… ona na kraju odlučuje kakvu frizuru će nositi. Uživaju u isprobavanju različitih kolorizacija kose. Poput Blizanaca obožavaju efekat sunca u kosi ali na to dodajemo i pramenove i ombre stil.

Pripadnice ovog znaka čak i kroz frizuru žele da ispolje svoju romatičnu stranu, pa će tako nositi pletenice u najrazličitijim varijantama – kako na puštenoj tako i na pokupljenoj kosi. Njihova kosa je najčešće tanka, tako da posebnu pažnju treba obratiti na negu kose i izbor adekvatnih proizvoda posebno ako je kosa izložena farbanju. Dame Rakovi uživaju u svojoj dugoj kosi, pa će se rado odlučiti na nadogradnju ukoliko požele volumen. Neobično pokupljena kosa na vrhu glave? Pitajte Raka za stilski savet, on je sve do sada već probao.

O frizurama za ostale pripadnike horoskopa čitajte sledeće nedelje.

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: instyle.com, pinterest.com