Inspiracija

Priča o profesionalnoj nezi kose – Kérastase

priča o kerastase brendu

priča o kerastase brenduIstorija svedoči da su žene tokom vremena pomerale granice u svetu mode i lepote, često su bile i inspiracija muškarcima i vetar u leđa da i oni promene svet na ovaj ili onaj način… Lepota žene kao takva gotovo je nepresušna tema umetnicima, slikarima, piscima, muzičarima… Mi verujemo da je svaka žena lepota za sebe. Na svakoj od nas je da je otkrije. Tada, možemo osvojiti čitav svet.

Današnja priča o Kerastase i o kosi je mnogo više od toga, ona je priča o nama.

Šezdesete godine su označile revoluciju. Žene su postale hrabrije i odvažnije kada je reč o modi, trendovima, stilovima ali i o boji kose. I dok je sving osvajao svet, a Bitlsi ispisivali istoriju, jedan čovek sa vizijom odlučio  je da ženama pruži više od higijene za kosu, posebno sada jer je njihova kosa to i zahtevala. Salon je postao važno mesto u životu jedne žene. Ona je htela više od svog izgleda, nije prihvatala prirodnu boju kosu i želela je nešto novo, nešto drugačije, nije se plašila promene.

François Dalle bio je francuski biznismen i CEO francuske multinacionalne kozmetičke kuće – L’Oréal (1957-1984) koji je odlučio da ženama pokloni najbolju negu za kosu. I to ne bilo kakvu… Kérastase je luksuzna profesionalna nega za kosu preporučena od strane frizera.

priča o kerastase brenduJer ko poznaje vašu kosu bolje od vašeg frizera? Bilo da je vaša kosa farbana, sklona opadanju, suva, neukrotiva… Kérastase poseduje čitav niz linija kao vid potpune nege za vašu kosu.

U svom portfoliju Kérastase danas ima sledeće linije: NUTRITIVE, REFELECTION, ELIXIR ULTIME, AURA BOTANICA, CHRONOLOGISTE, RESISTANCE, VOLUMIFIQUE, DISCIPLINE, DENSIFIQUE, SPECIFIQUE…  O njima će detaljnije biti priče u nekom od narednih blogova.

“Mi ne peremo kosu, mi je kupamo. Mi je ne tretiramo, mi je transformišemo. Mi otvaramo niz mogućnosti za kosu. Jer, reč je o nečemu što je više od kose, reč je o Vama.”

Otkrijmo zajedno vašu idealnu negu i nov potencijal vaše kose u našem salonu.

Vidimo se u našem salonu,

Vaša Paolla Hairstyle

priča o kerastase brendu