„Svaki ritual je prilika za transformaciju“, Starhawk.

Hajde da pričamo o značaju i moći rituala kao takvog. Da li u svojoj svakodnevici, u bilo kojoj sferi života, prepoznajete moć rituala? Rituali su ključ mnogih rešenja, kao odraz posvećenosti, usredsređenosti na određenu situaciju (problem), istrajnosti… Imaju tu moć da u svakodnevnom ponašanju uradimo nešto korisno za sebe, u čemu uživa i naš duh i naše telo. Danas je naš fokus na hair ritualima koji se čitaju jednostavno – Kérastase!

Kérastase je odlučio da produži obožavanu masažu skalpa, te je osmislio rituale koji ne samo da deluju opuštajuće već i neguju kosu u zavisnosti od njenih potreba.

Svakom ritualu, u našem salonu Paolla Hairstyle, prethodi profesionalna dijagnoza kose i kože glave jednim od naših Kérastase eksperta. Na lak i efikasan način utvrdićemo da li je vaša kosa suva, oštećena ili bojena. Kao i da li imate perut, kosu sklonu prekomernom opadanju ili osetljivu kožu glave…

FUSIO DOSE – TRANSFORMACIJA I TRAJNI REZULTAT / 5 min / 2400 din

Ukoliko želite trenutnu transformaciju za svoju kosu i trajne rezultate, možete dobiti svoj prilagođeni tretman Fusio-dose u našem salonu, ali i za negu kod kuće. Sve je krenulo 2011. godine. Fusio – Dose počeo je da pomera granice presonalizovane nege kose koja počinje u salonu, ali se nastavlja kod kuće, na putovanjima, kada god vaša kosa to poželi. Fusio-dose nudi bogatu, luksuznu negu kroz ritual u salonu / kod kuće. Jedna aplikacija će zadovoljiti dve potrebe kose – rešti primarne i sekundarne probleme kose. Sveže napravljena kombinacija visoko koncentrisanih aktivnih sastojaka koja će vas osvojiti na prvo probanje.

 • ČETIRI FUSIO-DOSE KONCENTRATA:  deluje na primaran problem kose: blistavost, ishrana, jačina ili tekstura vlasi
 • PET BUSTERA: zadovoljava njene potrebe: sjaj, gustina, ishrana, obnavljanje, pokretljivost
 • DVADESET MOGUĆIH KOMBINACIJA: Za momentalnu transformaciju kose

Da li ste spremni da otkrijete svoju hair ritual kombinaciju i upoznate pun potencijal svoje kose?

Fusio – Dose HomeLab sadrži potpuno iste koncentrate i bustere kao one koje koristi vaš frizer. Prodaju se ekskluzivno u Kérastase salonima tako da odgovaraju potrebama baš vaše kose. Fusio – Dose Home Lab pruža intenzivnu, personalizovanu i momentalno vidljivu negu kose kroz suptilan tretman koji ne otežava kosu.

Kérastase Fusio – Dose HomeLab usavršio je umetnost personalizovane nege, vaše je samo da uživate u ovom tretmanu gde god da se nalazite za bilo koju priliku koja zahteva najbolju verziju vas samih.

OPUŠTAJUĆI RITUAL / 10 min / 1300 din

Opuštajuća kupka, opuštajuća nega i teksturisanje, uz nežnu masažu u 3 koraka za čudesno iskustvo.

NEGUJUĆI RITUALI / 15 min / 2900 din:

Prilagođeni rituali za negu kose i upadljive teksture koji osiguravaju da se vaša kosa potpuno transformiše iznutra.

 • NUTRITIVE INTENZIVNA NEGA – Vrhunska ishrana i imunitet protiv isušivanja kose. Za suvu i osetljivu kosu. Optimalna ishrana od korena ka vrhovima za suvu kosu i rezultat produženog delovanja.
 • DENSIFIQUE RITUAL ZA BUJNOST / PODMLAĐIVANJE – Bujnost za prelep izgled kose. Za kosu koja gubi na gustini. Kreirajte prelepu kosu od korena sa revitalizirajućim efektom zaštite bujnosti kose.
 • DISCIPLINE RITUAL – Intezivna dugotrajna disciplina za neukrotivu kosu. Kosa je kontrolisana sa neverovatnim pokretom. Kosa je disciplinovana i lakše se fenira.
 • REFLECTION RITUAL ZA SJAJ BOJENE KOSE – Zaštita i sjaj za bojenu kosu. Zaštitite i održavajte boju, sjaj i intezitet vaše kose.
 • RESISTANCE RITUAL ZA JAČANJE I REKONSTRUKCIJU – Drugi život za oštećenu i veoma oštećenu kosu. Dlaka je dubinski obnovljena, jaka i elastična.
 • VOLUMIFIQUE RITUAL ZA POVEĆANJE VOLUMENA – Ritual koji pojačava volumen kose i stvara efekat gustine. Za lepu kosu punu volumena.
 • AURA BOTANICA NATURAL RITUAL – Inspirisan spa tretmanima, ovaj detoksikacijski ritual koristi snagu bilja kako bi lagano ali temeljno uklonio nečistoće da bi zatim nahranili kosu savršenom dozom marokanskog arganovog ulja organskog porekla, samoanskog kokosovog ulja i Damask ruže.

SPÉCIFIQUE: RITUALI ZA PROBLEME NA SKALPU / 15 min / 3500 din:

Zbirka ciljanih rešenja za balansiranje vašeg skalpa, koristeći tehnološki napredne sastojke, vaša koža i kosa će se osećati prirodno čisto.

 • PROTOKOL ZA ELIMINACIJU PERUTI –  Pomaže u eliminaciji suve i masne peruti. Pročišćava skalp. Stimuliše biološku aktivnost skalpa za bolji kvalitet kože glave. Kosa je mekana, lagana i sjajna.
 • PROTOKOL PROTIV GUBITKA KOSE – Zaustavlja prerano starenje folikula. Stimuliše aktivnost biološkog skalpa za bolji kvalitet kože glave. Regeneriše metabolizam kose. Teksturira kosu za trenutni volumen i punoću.
 • UMIRUJUĆI PROTOKOL ZA OSETLJIVU KOŽU GLAVE – Umanjuje neprijatnosti kože glave kao što je peckanje, crvenilo i svrab. Eliminiše nečistoću kože glave. Ublažava, osvežava i hidrira kožu glave. Kosa se oseća revitalizovano, lagano i suptilano.

VIP RITUALI:

 • CHRONOLOGISTE KAVIJAR RITUAL / 25 min / 5500 din

Dizajniran za one koji traže najbolje za svoju kosu, Chronologiste deluje kao čudesni eliksir kako bi pročistio i oživeo beživotnu kosu. Ima potpis mimetičkih kavijarnih bisera koji se mešaju sa maskom trenutak pre primene. Skalp se regeneriše i umiruje, kosa je povećanog tonusa, ojačana i popravljena, pramenovi su svileni i odišu novim volumenom.

 • ELIXIR ULTIMATE 24 KARATA RITUAL / 25 min / 2800 – 3500 din 

Da biste iskusili dragocena ulja koja vam nudi ovaj ritual, izvodimo ga u 5 segmenata koristeći Elixir Ultime ulja da bi napravili seriju mešavina prilagođenih vašoj kosi. Relaksirajuća masaža i prilagođena uljana zooning tehnika olakšavaju penetraciju aktivnih sastojaka iz Elixir Ultime ulja. Za kosu koja je elastična, omekšana i obogaćena prirodnim sjajem.

 • EXTENSIONISTE RITUAL / 20 min / 3500 din

Trening protokol za dugu kosu koji vodi frizer ekspert. Ojačava strukturu vlasi i stimuliše rast ojačane kose.

 • KERATHERAMIQUE RITUAL / 45 min / 9500 din

Vrhunski ritual za transformaciju i oporavljanje kose. Kerathermique Ritual prva je termoaktivna usluga restrukturiranja za održavanje kose. Pruža mekoću, sjaj i daje revitalizujuci efekat.

DODATNI SAVETI

Naš tim će biti slobodan da vam na kraju svakog rituala ili tretmana preporuči proizvode koji najbolje odgovaraju potrebama vaše kose kako biste svoju negu mogli da nastavite i kod kuće, na putovanjima, kada niste u prilici da zakažete termin u salonu…

Iz posvećenosti i kontinuirane, pažljivo odabrane nege dolaze najbolji i dugotrajni rezultati.

Hajde da učinimo vašu kosu najlepšom do sada! Doživite luksuzne hair rituale u našem salonu.

Vaša Paolla Hairstyle[/column]