Inspiracija

Najbolje frizure prema horoskopu 2. deo

najbolje frizure prema horoskopskom znaku

Prošle nedelje smo započeli temu astrologije i frizura – tačnije najboljih frizura prema horoskopskom znaku. Prethodnu priču možete pročitati ovde. Danas nastavljamo u istom maniru i otkrivamo koje to frizure savršeno pristaju Lavu, Devici, Vagi i Škorpiji.

najbolje frizure za lavoveNAJBOLJE FRIZURE – LAV

Kada posmatramo modni ili beauty stil žene koje je Lav u horoskopu ne možemo a da ne uočimo veliku dozu samopouzdanja. Žena Lav najčešće ima dugu kosu koja je talasasto isfenirana i puna volumena. One na frizuru gledaju kao na najlepši ram za njihovo lice, i uz savršen make up i odevnu kombinaciju osećaju da mogu da osvoje svet. Ipak, ne vole previše vremena da posvećuju odabiru idealne frizure, tu se oslanjaju na profesionalca i sve prepuštaju svom stilisti. Njihov stil je sasvim prirodan.

Pored velikih lokni obožavaju i kovrdže. Nijanse u koje se farbaju su prirodnie i pristaju njihovom tonu i podtonu kože – bile one svetlije ili tamnije, odabir odgovarajuće nijanse je nešto na šta Lavice obraćaju pažnju. Jednom kada je otkriju ostaju joj verne. Retke su situacije kada Lavica nosi pokupljenu kosu, ali u tom slučaju ta frizura je messy, pomalo neuredna i privlači pažnju – nekad je to upečatljiv rep ili moderna punđa. 

najbolje frizure za deviceNAJBOLJE FRIZURE – DEVICA

Žena Devica samokritički nastupa kada je reč o njenom modnom i beauty stilu. Device vole ravno isfeniranu kosu, ako se pak odluče na talase ili neko drugačije stilizovanje, frizura koju odaberu mora biti perfektna. Devica savršenu frizuru ne može zamisliti bez gela, pene ili laka za kosu. Frizura koju odabere mora idealno ići uz odevnu kombinaciju koju nose. Device ništa ne prepuštaju slučaju pa će tako pre posete frizeru detaljno istražiti sve trendove i savete za novi oblik frizure. U salon dolaze potpuno spremne, ali i otvorene za sve predloge. Drage kolege, pripremite se za dosta pitanja.

Platinasto plava, pramenovi, vatrena nijansa, dramatično ili čokoladno crna… Devica nosi onu boju koja ide savršeno uz njen ten.

najbolje frizure za horoskop vageNAJBOLJE FRIZURE – VAGA

Vage su izuzetno ženstvene i obožavaju modu. One će jedva dočekati savršenu priliku da isprobaju frizure iz tridesetih, četrdesetih i pedesetih godina prošlog veka. O šezdesetim da i ne govorimo! Wet look, zalizana kosa, holivudski talasi… Pravi primer za to je Kejt Vinslet. Ova glumica uživa da eksperimentiše sa svojom kosom i to joj savršeno polazi za rukom. Iako ne pravi drastične promene kada je reč o kolorizaciji sa različitim oblicima frizure voli da se pojavi na crvenom tepihu. Sa druge strane Vage su pravi trendseteri, pa će tako među prvima isprobati punđu na vrhu glave u kombinaciji sa puštenom kosom.

Kada nemaju previše vremena za stilizovanje kose, uživaju i u puštenoj kosi i modernoj kolorizaciji.

najbolje frizure za škorpijeNAJBOLJE FRIZURE – ŠKORPIJA

Senzualne Škorpije. Pripadnice ovog znaka makar jednom u životu žele da probaju crvene tonove. Postoje i one koje im ostaju verne. Jedna od njih je glumica Ema Stoun. Svoju idealnu crvenu boju nosi uz izlomljen ili blago talasast paž, a postoje i prilike kada je kosa podignuta u messy rep. Šiške su must have bile one kraće ili duže.

Škorpije veoma vode računa o nezi kose, pa će tako imati zavidnu kolekciju maski za negu i kvalitetnih proizvoda za stilizovanje. Najveće zadovoljstvo kada je o kosi reč je činjenica da uživaju da menjaju oblik frizure, makar bio minimalan, za njih je to velika stvar, koja prati njihov besprekoran modni stil.

O frizurama za ostale pripadnike horoskopa čitajte uskoro.

Do neke nove teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija: pinterest.com, people.com