Trendovi

Trendovi u kolorizaciji za proleće 2023. godine

Kolorizacija kose prolece

Prolećna sezona je uveliko u toku, a da li ste osvežili svoju kosu kada je reč o njenoj boji? Ukoliko još uvek tragate za idealnom prolećnom nijansom, pronađite inspiraciju u sledećim top trendovima kada je reč o kolorizaciji.

kolorizacija i farbanje kose za proleće

Buttery Blonde / Warm Golden Highlights / Lived-In Brunette

Kolorizacija za proleće – Plava, zlatni tonovi, brineta

Buttery Blonde – Kako nam se približilo toplije vreme, plava kosa će definitivno dominirati i tokom ove prolećne sezone. Buttery Blonde je topliji ton koji ne mora da sadrži žute nijanse, ali sadrži čuvene “sunčeve zrake”. Ovde je dozvoljen tamniji izrastak, čak je i poželjan za pravi efekat trenda.

Warm Golden Highlights – Tokom prolećne sezone topliji zlatni tonovi postaju popularni.

Ovaj trend je odličan izbor ako si već plavuša, ali smo sigurni da ni smeđokose dame neće ostati ravnodušne na ovu kolorizaciju. Savršeno izgleda na dugoj kosi koja je stilizovana talasima.

Lived-In Brunette – Ova nijansa podrazumeva karamelne tonove u kosi brinete. Tehnika balajaž stvara “mekan” prirodni prelaz od korena do krajeva kose.

kolorizacija i farbanje kose za proleće

Whipped Cappuccino / Cherry Cola / Pale Blonde

Kolorizacija za proleće -duga kosa

Whipped Cappuccino- Kapućino kao inspiracija za novi hair trend… Ova kolorizacija je spoj karamel brinete pomešane sa mlečno plavom. Besprekorno spaja tehniku balajaža i “baby” pramenova.

Cherry Cola – Mnoge brinete žele promenu bez previše drastičnih kombinacija nijansi. Ova crvenkasta nijansa je nepogrešiv izbor.

Pale Blonde – Plavuše su uvek u trendu tokom prolećnih meseci. Plavuša 2023. je “ultra bleda”, ali ne baš tako hladnih tonova. Ove sezone dominiraju nijanse od šampanjskih do ledenih platinastih plavuša.

kolorizacija i farbanje kose za proleće

Dimensional Brunettes / Beautiful Bronze / Ashy Blondes / Deep Copper

Nepogrešiva kolorizacija za prirodne brinete

Dimensional Brunettes – Smeđa nikada ne izlazi iz mode. Variraju nijanse čokolade i karamele da dodaju malo dubine, na veoma prirodan, ali primetan način.

Beautiful Bronze – Bakarna kosa se nalazi među glavnim trendovima kada je kolorizacija u pitanju. Čak su i Megan Foks i Krisi Tejgen obe promenile boju kose. Ove sezone dominiraju nijanse jagode i bronzana bakarna crvena.

Ashy Blondes – U poslednje vreme plavuše se mnogo više igraju pepeljastim tonovima i ovo je savršen primer jednog takvog izgleda.

Deep Copper – Za ovu nijansu možemo reći da je najlepša tamna bakarna boja kose. Odlično pristaje ako je kosa duga i blago talasasta.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com