Prolećna sezona je uveliko u toku, a da li ste osvežili svoju kosu kada je reč o njenoj boji? Ukoliko još uvek tragate za idealnom prolećnom nijansom, pronađite inspiraciju u sledećim top trendovima kada je reč o kolorizaciji.

Buttery Blonde

Kako nam se približilo toplije vreme, plava kosa će definitivno dominirati i tokom ove prolećne sezone. Buttery Blonde je topliji ton koji ne mora da sadrži žute nijanse, ali sadrži čuvene „sunčeve zrake“.

Warm Golden Highlights

Tokom prolećne sezone topliji zlatni tonovi postaju popularni. Ovaj trend je odličan izbor ako si već plavuša, ali smo sigurni da ni smeđokose dame neće ostati ravnodušne na ovu kolorizaciju.

Lived-In Brunette

Ova nijansa podrazumeva karamelne tonove u kosi brinete. Tehnika balajaž stvara „mekan“ prirodni prelaz od korena do krajeva kose.

Whipped Cappuccino

Kapućino kao inspiracija za novi hair trend… Ova kolorizacija je spoj karamel brinete pomešane sa mlečno plavom. Besprekorno spaja tehniku balajaža i „baby“ pramenova.

Cherry Cola

Mnoge brinete žele promenu bez previše drastičnih kombinacija nijansi. Ova crvenkasta nijansa je nepogrešiv izbor.

Pale Blonde

Plavuše su uvek u trendu tokom prolećnih meseci. Plavuša 2023. je „ultra bleda“, ali ne baš tako hladnih tonova. Ove sezone dominiraju nijanse od šampanjskih do ledenih platinastih plavuša.

Dimensional Brunettes

Smeđa nikada ne izlazi iz mode. Variraju nijanse čokolade i karamele da dodaju malo dubine, na veoma prirodan, ali primetan način.

Beautiful Bronze

Bakarna kosa se nalazi među glavnim trendovima kada je kolorizacija u pitanju. Čak su i Megan Foks i Krisi Tejgen obe promenile boju kose. Ove sezone dominiraju nijanse jagode i bronzana bakarna crvena.

Ashy Blondes

U poslednje vreme plavuše se mnogo više igraju pepeljastim tonovima i ovo je savršen primer jednog takvog izgleda.

Deep Copper

Za ovu nijansu možemo reći da je najlepša tamna bakarna boja kose. Odlično pristaje ako je kosa duga i blago talasasta.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com