Trendovi

Trendi kolorizacija za zimu 2022/2023.

kolorizacija za zimu

Ne postoji ništa što volimo više od transformacije kose između godišnjih doba, posebno kada je u pitanju potpuno nova nijansa. Iako tokom zimske sezone možda provodite manje vremena napolju, to nije razlog da ne nadogradite svoju zimsku boju kose.

Ako tražite zimske boje za kosu koje ćete isprobati 2023. godine, došli ste na pravo mesto. Od zimskih boja kose za brinete do inspiracije zimskih plavuša, prikupili smo trendovske ideje za zimsku boju kose. Jednom kada ih vidite, zima može postati vaše novo omiljeno godišnje doba.

Pred vama je inspiracija koja se tiče promene boje kose tokom hladnih meseci. Ovo su najpopularnije kolorizacije za zimske mesece, a na vama je da izaberete vašu omiljenu.

kolorizacija za zimu

Bronde / Mousy hair / Ginger brown

Bronde

Ako se dvoumite između smeđe i plave nijanse bronde trend je odličan izbor za vas. Ova vrsta balajaža je najprikladnija za prirodne brinete.

Mousy hair

Trenutno se među glavnim favoritima za zimsku kolorizaciju izdvaja “mousy hair” koji podrazumeva suptilnu i diskretnu igru svetlosti u kosi.

Ginger brown

Đumbir nijansa je jedna od aktuelnih na koje treba obratiti pažnju. Ako vam je nijansa previše intenzivna možete je stopiti sa vašim korenom koristeći tehniku balajaž.

kolorizacija za zimu

Metallic pink / Caramel

Metallic pink

Ružičaste nijanse dominiraju ove godine. Kada temperatura padne, mi favorizujemo ovu metalnu varijaciju nijanse. Pojačajte svoju nijansu sa nekoliko prskanja spreja za sjaj kose. Za dame koje vole da eksperimentišu jedna nijansa metallic ružičaste se izdvaja i ove zime. Na dugoj kosi sa blagim talasima izgleda efektno.

Caramel

Da li trenutno imate smeđu boju kose? Odlučite se za trendi karamel nijansu. Definitivno ćete privući njegovu pažnju! I ova nijansa će sigurno odgovarati vašem tonu kože. Svaka žena će smatrati ovu nijansu laskavom! Caramel nijanse su naročito popularne tokom zimskih meseci. Zahvaljujući sposobnosti da se prilagodi svim tonovima kože, ova nijansa je među najpoželjnijima. Sa ovom nijansom kosa izgleda bujnije.

Do neke naredne teme o kosi,

Vaša Paolla

Izvor fotografija pinterest.com